ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Волевата гимнастика на Пармита Каткар стяга овала на лицето и премахва бръчките

Волевата гимнастика, разработена от Пармита Каткар възстановява еластичността на кожата и кръвообращението в областта на лицето

Пармита Каткар
Пармита Каткар поддържа младежкото си излъчване с лесни процедури у дома

Специалните упражнения за лицевите мускули ефективно премахват бръчките и правят промените, свързани с възрастта по-малко забележими. Благодарение на тях постигате отличен ефект без ботокс и пластични операции.

Пармита Каткар е родена и израснала в Индия. Тя е бивша Мис Индия, коронясана през 2003 г. През 2008 г. се премества да живее и работи в Ню Йорк, където завършва Нюйоркската филмова академия. Нейната страст и познания за мода, красота и фотография я амбицираха да създаде свой собствен канал в YouTube – Blush With Me-Parmita.

Днес, с над 1 милион абонати, Пармита използва присъствието си в социалните медии, за да помогне на жените да култивират и изградят свой самообраз, увереност и мощна вътрешна и естествена красота.

Волевата гимнастика, която бившата Мис Индия предлага, е набор от прости упражнения, които лесно може да овладеете сами и да ги изпълнявате у дома. Препоръчително е да комбинирате гимнастиката с процедури против стареене (маски) и термомасаж. Интегрираният подход задейства възстановяването на колагеновите влакна, което позволява да се удължи младостта на лицето.

Основи на волевата гимнастика

В юношеството мускулите на лицето запазват своята еластичност и са постоянно тренирани, благодарение на активната мимика по време на разговор и често дъвчене. Те се стимулират от естествените биотокове и нервни импулси , които намаляват и изчезват с възрастта. Намаленото натоварване и естественото стареене на тялото ги прави по-малко еластични, отпуснати, появяват се двойна брадичка и изразителни линии покрай устата, очите и на челото.

Благодарение на грижите, които полага у дома, истинската възраст на индийската красавица не личи върху лицето ѝ

Основният принцип на волевата гимнастика е стимулирането на електрически нервни импулси, които отвътре правят мускулите по-еластични и ги поддържат в добра форма.

– Първо нанесете върху почистеното лице масажно олио, бадемово масло или по-мазен крем.

– Загрейте бузите. Плъзнете длани няколко пъти от долната част на носа към слепоочията. Не натискайте кожата, масажирайте лицето с върховете на пръстите.

-Изгладете епидермиса в областта на челото. Посока на движение: от веждите – вертикално към линията на косата.

– Следващият етап е поглаждане с всички пръсти от централната част на брадичката към ушите.

– Последният етап е обработката на зоната под челюстта. Масажирайте внимателно с външната част на китката, все едно наподобявате люлеене на лодка. Съответно и китката е извита, за да обхване поне малка част от овала на брадичката.

– Започнете да произнасяте звуците „У“ и „И“, като се стараете максимално да стегнете мускулите, които участват по време на произнасянето.

– За стягане на скулите: вдишайте през носа и задръжте дъх. Затворете устните, издуйте добре бузите. След 5 секунди издишайте със сила през устата.

– Как да повдигнете брадичката? Разрешете този проблем, като се опитате да стигнете с върха на езика до брадичката. Мускулите се напрягат максимално.

Повторете всяко едно от упражненията от 3 до 8 пъти, в зависимост от времето, с което разполагате сутрин.

По време на упражненията е възможно да възникне напрежение до леко охлаждане

Ако се правят правилно, може да се появи усещане за повишен тонус в областта на шията и брадичката . Добре е да правите волевата гимнастика по време на сутрешната хигиена пред огледалото, след нанасяне на крем против стареене.

Комбинацията от гимнастика с термомасаж спомага за повишаване на ефективността и бързо стягане на мускулния корсет на лицето

Освен това, тази дейност тонизира малките кръвоносни съдове, подобрява кръвообращението и подхранва кожата.

След упражненията се прави термомасаж

Чиста хавлиена кърпа се навлажнява добре в по-топла вода. Нанася се върху лицето за около минута. Освен топла вода може да ползвате и билкови настойки. Подходящи са отвари от лайка, невен и липа.

Бързо сменете все още горещата кърпа със студена. Може да ползвате вода, в която има лед, или предварително да охладите мократа кърпа в камерата на хладилника. Оставете да действа около минута.

Повторете 3 пъти, като редувате гореща и студена кърпа. Завършвате като изплаквате лицето с хладка вода.

Ежедневното изпълнение на всички процедури и волевата гимнастика отнема не повече от 10 минути. Положителният ефект се появява само ако се практикува поне три пъти в седмицата. Лицето бързо придобива здрав и опънат вид, подпухналостта и отпуснатостта изчезват, разширените пори намаляват. Тази практика може да замести скъпата мезотерапия и някои болезнени процедури, които се правят при козметик.

Източник: woman.ru

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *