Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Новата Ванга лекува и предсказва в Сърбия!

Километричи опашки от автомобили се вият край село до Лесковац

Новата Ванга
„Ти ке ме наследиш”, е казала Баба Ванга на сръбската пророчица

Новата Ванга – пророчица от Сърбия от дълги години помага на хора от Балканите, страдащи от болести и изгубили надежда за благополучен живот. Покрай пандемията и финансовата криза породена от нея, огромни колони от автомобили се извиват в селото, в което живее загадъчната жена, а около къщата й се е образувал палатков лагер. Вестник Република, който е един от най-големите в Сърбия, публикува брой с огромно заглавие и репортаж за пророчицата на пръва страница.

В село Миялица се образуват дълги редици от коли от цялата страна, но и от съседни държави. Хората, който ходят при нея, споделят, че са там най-вече заради болести, защото според тях ясновидката Марина има невероятна биоенергия.

За Марина не се знае много, освен че е на 40 години и е открила чудотворните си способности преди 15 години. Хората, които са били на преглед при нея, казват, че тя поставя диагнозата моментално и лекува болежките им за много кратко време.

 
Входът за селото, в което живее тя е заприличал на граничен пункт.

Според слуховете, хората, които са на лагер около къщата й са хиляди. Условието, което тя е поставила за прием е, желаещите за среща да пренощуват пред дома й. Всяка сутрин една от съквартирантките на Марина излиза пред дома й и раздава номерца на желаещите за преглед.

По определения ред на номерцата хората влизат в къщата на ясновидката, където тя ги посреща в стая пълна с икони. Това разказват хората от селото, който са дълбоко убедени в нейните лечебни сили, защото тя е илекувала много от тях от най-различни заболявания.

Прочутата ясновидка лекува пациентите си с биоенергия, след което предписва терапия. Има случаи, в които е лекувала хора и без да са при нея физически, само с помоща на снимка. За услугите й няма цена, а всеки плаща колкото може и желае.

Българите, които са посещавали Марина, твърдят, че тя е новата Ванга.

 

Ето какво казва един българин, който е сред многото чакащи пред нейната къща:

„Марина не е магьосница, а лечителка. Когато си при нея, все едно си при психолог. Освобождава те от страха и ти дава надежда. Лично познавам жени, който не са могли да заченат, но след сеанса при нея раждат по 1 или 2 деца.”

„Тя е скромна и не иска много да се знае за нея”, казва друг българин сред тълпата от чакащи.

Славата на ясновидката от Миялица се носи в балканските страни от дълги години. Твърди се също, че сред клиентите й са личности като Лепа Брена, Цеца Величкович и много известни политици.

Не става ясно дали е новата Ванга, но при посещение при нея се влиза с бучка захар, точно както при великата българска ясновидка. Самата тя разказва, че този метод е научила от Ванга, която тя е посещавала няколко пъти. При посещенията й при българската пророчица, те се сприятелили.

„Ти ке ме наследиш” й казала Баба Ванга. Това твърди Марина, но от посещенията й при великата българска ясновидка и началото на сеансите й има 10 години разлика.

Източник: https://www.mbs.news

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Новата Ванга лекува и предсказва в Сърбия!

  1. Димитрина каза:

    Здравейте, бихте ли ми съдействали с координати за връзка с Марина ? Благодаря предварително !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *