БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Защо мъжът не забелязва, че жената иска да го напусне?

Не става въпрос за женско коварство. Не и за изневяра. Жената може да иска да напусне мъжа по причини, които нямат нищо общо с неговите очаквания и предположения

жената
Жената често напуска мъжа тихо и без предизвестие

В исторически план, жената е можела да напусне мъжът само тайно. Подобно действие е било заплашено с  наказание, понякога дори и с екзекуция, за това, че тя е решила и е напуснала мъжа. Дори и ако той все още е имал на разположение поне няколко десетки жени и наложници …

Ако мъж реши да ви напусне, това е очевидно. Трудно е, почти невъзможно е да не забележите намерението му. Ако се самозаблуждавате, значи живеете с илюзии. Решението му да се разделите може да е изненада за вас ако е професионален измамник или просто добър актьор. Мъжът не може да скрие намерението си. То се чете по думите, в погледа му, отношението. Той вече няма време за губене, нито излишни емоции за вас. А лъжите му са груби и очевидни.

Има само един знак, че една жена иска да си тръгне

Но ако една жена е решила да си тръгне, почти е невъзможно да се отгатне намерението ѝ, ако тя се е постарала да го скрие. Ако жената е решена да се измъкне от връзката, но не иска мъжът ѝ да се досети за това, ще изчезне яко дим. Затова изоставеният съпруг изпитва изненада, която лесно преминава в шок. Той е смаян и смазан!

Класиците са писали много за това – съпругът се прибира вкъщи, а съпругата е избягала с учителя или с пожарникаря. Или просто се е преместила в съседния вход, при онзи невзрачен тип, с когото нейният вече бивш възлюбен често е пийвал биричка в кварталната кръчма. Случва се и това, че съпругът дори не знае какво се случва.

А жената, която е решила да напусне мъжа си и да прекъсне всякакви отношения с него, трябва да действа тайно и много внимателно. И да продължи да прави онова, което прави всеки ден, да общува с роднините му и общите им приятели така, както се е случвало винаги, за да избегне всякакви подозрения. И да използва фина хитрост, за да избяга далеч от него.

Днес жената може да си тръгне открито, обикновено без каквито и да е заплахи и притеснения

Поне през повечето време нищо няма да осуети намеренията ѝ. А моделите на поведение остават на генетично ниво: подготовката за бягството от една връзка трябва да е невидимо!

Видим е само един знак, но мъжете не му обръщат кой знае какво внимание. Това е физическото отвращение, телесната неприязън, която една жена крие и оправдава с неразположение, умора, важни притеснения, внезапно възникнало главоболие… Жената, която е решила да напусне мъжа си, е емоционално студена.

Тя трудно може да понесе дори леки докосвания, дори дъхът на онзи, от когото е решила да си тръгне. И се случва да помоли: „Би ли се дръпнал мъничко?“. Жената, готова за бягство, произнася тази, или друга подобна фраза учтиво, дори с изразена привързаност.

Това е единственият знак, който мъжете понякога не забелязват. Защото в противен случай всичко е както обикновено. Жената е просто уморена или неразположена. Тя дори става по-спокойна и по-тиха!

Заплахите за напускане и кавгите – те не са толкова опасни, колкото това бавно и безнадеждно охлаждане, тихото отдръпване, прикрито със спокойна учтивост… Мъжът е твърде уверен в себе си. Обръща твърде малко внимание на емоциите на жената. И може би точно заради това тя е решила да си тръгне и да го напусне завинаги?

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *