Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Край на безсънието, депресията и паническия страх! Разберете как!

Натовареното ежедневие и нездравословният начин на живот се явяват причина за проблемите с нервната система

Когато не се спазват хигиенните изисквания, особено умствената преумора, ежедневното подлагане на стресови фактори, информационната пренатовареност, започват да се наблюдават нарушени функции на нервната система, които накрая завършват като психични разстройства. Те са резултат от временни отклонения от функцията на централната нервна система.

Неврози

Неврозите представляват временно намаляване възможността на организма да се приспособява към непрестанно променящите се условия на околната среда. Основните симптоми, които се наблюдават, това са увеличена раздразнителност, лесно настъпване на умора, загуба на концентрация, главоболие, промяна в самочувствието. Болните от невроза много лесно избухват и често попадат в конфликтни ситуации. През светлата част на деня са сънливи, а през нощта- имат трудности при заспиване.

депресия
Депресия – какво помага?

Безсъние

Голяма част от населението страда от безсъние. Сънят е изключително важен за нашето здраве, защото от него именно зависи работоспособността, тонуса, справяне със стресовите фактори, борба с болестотворни причинители. Той е важен, както за физическото, така и за психоемоционалното здраве. Най-важен е дълбокият сън, през който тялото напълно се отпуска, зарежда се с нови сили за следващия ден и се успокоява мозъка. Безсънието се характеризира с трудно заспиване и събуждания без причина през нощта. Най-честите причини за безсънието за стрес, напрежение, преумора, прекомерна употреба на алкохол, никотин, кофеин, нарушен режим на хранене и движение.

Паркинсон

Заболяването Паркинсон е невродегенеративно заболяване, причинено от недостиг на допамин. Допаминът е невромедиатор, който осигурява координацията и балансирането на човешкото тяло. Той предава импулсите за осигуряването на нормалните движения. Причината е възникване на дегенеративен процес в субстанция нигра, намираща се в средния мозък. С напредване на времето, това заболяване предизвиква сриване на цялата нервна система. Все още не е установена конкретната причина за отключване на заболяването. Специалистите твърдят, че не се дължи само на един фактор, а по-скоро генетична предиспозиция и вредни фактори от околната среда. Симптомите са тремор, забавяне на движенията, скованост, промяна в походката.

Народни рецепти за лечение на Паркинсон:

1.Прави се смес, която включва 1 килограм пчелен мед, 300 грама орехи (смлени на каша) и 50 грама копър (също смлян на каша). От получената смес, 2 часа след ядене се взима по 1 супена лъжица. Важно е преди всеки прием, сместа да се разбърква, защото се получава утайка.
2.10 минути след като сте приели горната смес се изпива 1 чаша от 75 мл отвара, която се приготвя по следния начин:
–Необходими са ви 50 грама Лавандула, шишарки от Хмел, листа и стъбла от Цикория. Маточина, Леонурус, Мента, Страшниче, листа и цветя от Жълта комунига, Босилек, Водна детелина. Всички тези билки се смесват. Към 2 пълни супени лъжици от получената смес се добавя по 1 чаена лъжица маково семе. Запарва се заедно с 500 мл вряща вода. Оставяте да ври 10 минути и след това се прецежда. Може да се приема заедно с мед и лимон за по-приятен вкус.

Инсулт

Това е състояние, при което в резултат на запушване на кръвотока или кръвоизлив, се прекратява доставянето на кислород до мозъчните клетки и те загиват. Бива 2 вида: исхемичен или хеморагичен. Исхемичният инсулт настъпва в резултат на ограничаване или прекъсване на кръвотока. Причините най-често са ембол или тромб и се спира доставянето на кислород и глюкоза към мозъка. Хеморагичният инсулт настъпва след руптура на кръвоносен съд и кръвоизлив между мозъка и черепа. Дължи се на високо артериално налягане, аневризма или травма на главата.

Каква терапия в домашни условия може да приложите?
1.Настойка от Прополис
В продължение на 3 седмици 3 пъти дневно се приемат по 20-30 капки настойка от прополис. Действието му е свързано с разрушаването на образувалия се по стените тромб.
2.Масажи
Необходимо е някой от близките да се ангажира с тази дейност. Масажите трябва да започват от мускулите на гърба, коленете и бутовете няколко пъти на ден по 10 минути.
3.Промяна в начина на хранене
Силно се препоръчва приема на моркови, червено грозде и праскови. Месото трябва да се замести с риба.
4.Най-доброто средство, това е чесънът
Изчистват се 2 или 3 глави чесън като се изстисква сокът. Първоначално започвате с 1 капка от този сок заедно с половин чаша мляко (50 грама). Течността се пие 30 минути преди хранене. Съществува специална таблица, която трябва да се спазва:

Дни на прием        Закуска           Обяд           Вечеря
1                                    1 капка         2 капки          3 капки
2                                   4 капки          5 капки          6 капки
3                                   7 капки          8 капки          9 капки
4                                  10 капки        11 капки         12 капки
5                                  13 капки        14 капки         15 капки
6                                  15 капки       14 капки          13 капки
7                                  12 капки       11 капки          10 капки
8                                  9 капки         8 капки            7 капки
9                                  6 капки         5 капки           4 капки
10                                3 капки         2 капки           1 капка

НЕВРОХЕЛТ- ЧУДОТО ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА

Неврохелт - след инсулт
Неврохелт се препоръчва при безсъние, панически страх, депресия, Паркинсон, след инсулт…

Неврохелт е хранителна добавка, която се препоръчва при проблеми със съня, депресия, панически страх, Паркинсон и след инсулт. Тя стимулира дейността на мозъчните клетки след натоварване, увреждания или мозъчни инциденти.

Специалната съставка на Неврохелт, това е гъбата Лъвска грива
Гъбата Лъвска грива е голяма бяла медицинска гъба и външният вид буквално прилича на грива на лъв. Използва се за медицински и кулинарни цели в редица азиатски страни. Как действа тя?

Притежава благоприятен ефект върху концентрацията и паметта

Гъбата действа като естествен ноотропик. Тя подпомага дейността на мозъчните клетки, фокуса, паметта и по-лесното усвояване на нова информация. Направено е проучване през 2017 година с лабораторни мишки и се доказва, че гъбата значително подобрява фотографската и краткосрочната памет. Затова се препоръчва приема й по време на изпити или когато е необходимо фокусиране по-добре в работата.

Лъвската грива ще ви накара да забравите за депресията и безпокойството

Изследвания доказват, че след приема на хранителната добавка в продължение на 4 седмици, силно се намалява чувството за тревога и раздразнителност. Тя намалява и симптоми като депресия например. Гъбата не предизвиква чувство за пристрастяване или странични ефекти.

Гъбата помага при Деменция и болестта на Алцхаймер

Тези две заболявания се дължат на дегенерация в мозъка. Неврохелт има свойството да увеличава фактора за растеж на нервите и по този начин се предпазват от увреждане. При проведено изследване на мъже и жени между 50 и 80-годишна възраст, се установява, че при ежедневен прием на 3 грама от лечебната гъба в продължение на 4 месеца, значително се подобрява състоянието и функцията на мозъка.

Вълшебната гъба увеличава енергията

В нейния състав се намират голямо количество антиоксиданти, които поддържат здравословното състояние на организма и му помагат в производството на енергия. Тя има свойството да намалява лактата, който е причина за изтощението след интензивна физическа активност.

Неврохелт спаси баща ми след тежък инсулт“, споделя Гергана от Стара Загора

гергана„Баща ми е на 68 години и напоследък започна да се оплаква от високо кръвно. Той е пушач от дълги години и никога не е спазвал здравословен начин на живот. Никога не сме очаквали, че високото кръвно ще бъде знак за нещо толкова сериозно. Смятахме, че кръвното му е нормално за човек на неговата възраст. Един ден се обади майка ми и ми съобщи тежката новина. Баща ми беше получил инсулт и беше откаран в болница по спешност. За щастие, той успя да го преживее, но загуби способността да движи крайниците си от противоположната страна на засегната част от мозъка. Започна да посещава различни рехабилитатори, да приема различни видове лекарства, но процесът беше много бавен и нямаше голяма промяна. Затова започнах да чета за нестандартни начини на лечение. Попаднах на информация за вълшебната гъба Лъвска грива. Прочетох редица коментари от хора, които се претърпели инсулт и за положителните ефекти върху състоянието им. Съвсем случайно попаднах на статия в lekuva.net и поръчах няколко опаковки. Започна да приема по 2 капсули на ден и още на втората седмица имаше подобрение. След 2 месеца прием, вече може да се движи в апартамента напълно сам. Струва си да опитате!“

 

Професор д-р Хироказу КауагишиПрофесор д-р Хироказу Кауагиши е професор в Япония и авторитет в целия свят. Неговата научно-изследователска дейност е обвързана предимно с изследвания върху лечебните гъби. Той е всепризнат в откритието на лечебната гъба Лъвска глава. Доказано е, че тази невероятна гъба има свойството да стимулира синтеза на растежния фактор на нервите. При прием повече от 6 месеца всеки ден, се наблюдава значително подобрение при болните от Деменция.

Хранителната добавка Неврохелт е един от първите продукти с лиофилизирани гъби под формата на капсули. Не съдържа никакви примеси, 100% напълно естествен гъбен продукт. Одобрена е от Министерство на здравеопазването на Чешката република.

Японски учени са провели изследвания, чрез които са установили, че Неврохелт е подходящ при:

–Инсулт
–Деменция
–Болест на Алцхаймер
–Болест на Паркинсон
–Мускулна дистрофия
–Други неврологични състояния

Гъбата Шийтаке- друга важна част от състава на хранителната добавка

Гъбата Шийтаке се характеризира с редица ползи за човешкия организъм. Тя е богата на витамини В, С, D, магнезий, калий, мед, цинк, фосфор, манган. Благодарение на голямото количество антиоксиданти, фибри, феноли, тя се бори със свободните радикали в организма.

„Неврохелт ми помогна да се чувствам като нов“, споделя човек с инсулт и Паркинсон

кръстословици„Всичко започна, когато видях рекламата на Неврохелт във вестника „Здраве за всички“. Преди години ми откриха тежкото заболяване Паркинсон. След като видях рекламата, реших да опитам и си поръчах опаковки за 3 месеца. Проблемите с паметта изчезнаха. Неща, които забравях преди, вече ги помня. Също така, започнах да решавам и кръстословици. Моите роднини също забелязаха подобряването на състоянието ми.“

 

„Още на втория месец успяхме да усетим положителната промяна!“, споделя Валентина от София
Майка ми е над 70 години и се оплаква от редица здравословни проблеми. Движенията й станаха затруднени и имаше големи проблеми с паметта. Но имах късмета един ден да попадна на рекламата за Неврохелт. Пишеше, че хранителната добавка помага точни при такива проблеми. Усетихме промяната още по време на втората опаковка. Майка ми възвърна паметта си, но най-важното е, че движенията напълно се възстановиха.

 

„Спазвайте тези прости правила и ще се предпазите от инсулта“, споделя Д-р Неделя Щонова

доктор щонова
Доктор Неделя Щонова

На научна среща във Виена бяха поканени световни специалисти, включително и Доктор Щонова. На тази среща бяха обсъдени новостите относно борбата с инсулта. Ето какво споделя: „За съжаление, в света броят на хората, прекарали инсулт, тревожно нараства. Всяка година загиват около 6 милиона души. 80% от причините са напълно предотвратими и това са стресовите фактори, тютюнопушенето, заседналия начин на живот и високите стойности на холестерола. Във Виена учените представиха последните проучвания, които твърдят, че хората, които владеят няколко езици или свирят на музикални инструменти, страдат много по-рядко от инсулт. Причината за това е, че мозъкът работи много по-активно. А ако заболеят, го прекарват много по-лесно и бързо. Болният много по-лесно ще възстанови информацията от мозъка, движенията и говора. Затова учените препоръчват 4 пъти седмично по половин час занимания, които ангажират мозъка. Важно е мозъчната дейност да не залинява, а да я поддържаме постоянно активна. За ефикасно възстановяване се препоръчва хранителната добавка Неврохелт, която поддържа здравословното състояние на нервната система.“

смайлин депресия
Смайлин – връща усмивката на вашето лице

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *