Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 женски привички, които вбесяват мъжете

Психоложката Виктория Кирста коментира кои са женските привички, които буквално вбесяват мъжете

Кои са 5-те женски привички, които вбесяват мъжете?

Мъжете обичат жените. Харесват начина, по който изглеждат, начина, по който се обличат, походката им, миризмата им… С всички предимства, които дамите имат, понякога на мъжете може да им е трудно да се разбират с тях, но животът без жени би бил невъзможен. И преди всичко – скучен!

Нежната половина от човечеството също не е перфектна. Резултатите от няколко изследвания установиха кое е онова, с което жените най-много вбесяват мъжете. И, тук не става дума само за привички и навици, но и за някои нарочно планирани действия. Както може би се досещате, онова което мъжете не могат да понасят у жените, е повече от едно:

1. Те не знаят какво искат

Тоест, постоянно изискват нещо от мъжа, но самите те всъщност не знаят какво им липсва, за да са щастливи. В крайна сметка един мъж може да бъде щастлив, и би искал да направи жената щастлива, но ако самата жена не знае какво да направи, какво наистина иска и какви са нуждите й, тогава това наистина е много досадно и трудно занимание.

Виктория Кирста, психолог

2. Първо прави мъжа център на своята вселена, а след това става ограничена, емоционално нещастна и зависима от него.

Да, такова нещо мъжът и да иска, не може да изтърпи. В крайна сметка, кому са нужни всичките тези жертви и кой се нуждае от тях? Едва ли някой е помолил жената да „жертва“ себе си и живота си, а след това да обвини неблагодарния мъж, че е виновен за всичко?

Точно така, никой. Самата тя е решила и го е направила, но за мъжа така създалото се сложно положение е много трудно. В крайна сметка, той просто не разбира къде е изчезнала онази силна, самоуверена и интересна жена, в която преди време се е влюбил?

3. Постоянно е недоволна от всичко и изобщо не оценява, или не благодари за онова, което той е направил за нея

Да, някои мъже могат да бъдат много досадни. В крайна сметка те непрекъснато се опитват възможно най-добре да свършат онова, което се изисква от тях, но за жените нищо не е свършено така, както трябва да бъде свършено. И съответно, нищо не е наред. Следователно, в един момент той може просто да спре да прави каквото и да е за вас, защото го приемате за даденост и това убива желанието и вдъхновението му да ви угоди по някакъв начин в бъдеще.

4. Не се доверява, постоянно търси скандали и сцени на ревност, и винаги и във всичко се опитва да го контролира.

По тази точка не са нужни много обяснения. Всичко е казано! Просто не го правете, а по-скоро работете върху самочувствието си и започнете да се доверявате на мъжете. В крайна сметка, мислите ли, че е възможно да има хармонични отношения без доверие и взаимно разбиране?

5. Опитва се да предизвика ревност

Е, това е другата крайност на предишния параграф – когато една жена сама по себе си не ревнува, но се опитва да предизвика ревност у мъжа. Или както казват някои жени: „така че той да започне да цени и уважава повече, онова, което има“.

Но доста често подобен подход работи в съвсем друга посока, и мъжът, напротив започва не само да не цени, а дори и да подозира истинско предателство към него, а това вече е сериозно. Затова не изкушавайте съдбата, а по-скоро просто бъдете честни и искрени един към друг.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *