Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Корейски лимфен масаж: перфектна кожа и подмладен вид!

За да изглеждате млади и привлекателни на всяка възраст, препоръчваме да използвате тази ефективна техника – корейски лимфен масаж

корейски лимфен масаж
За подмладяване на лицето и подобряване на лимфния поток направете корейски лимфен масаж

Преди процедурата трябва да подготвите кожата – почистете я от замърсявания и кератинизирани частици, като използвате по-груб скраб или нежен пилинг. Ако нямате под ръка подобни препарати, и малко сода за хляб със зехтин ще ви свърши работа. Това значително ще подобри резултата. Вместо масажен крем можете да използвате обикновена вода. Този масаж е специално показан за суха и дехидратирана кожа. Придава еластичност на кожата, стяга овала и елиминира обща подпухналост и торбички под очите.

Ефективен лимфен масаж на лицето – корейска техника

1. Трябва да поставите пръстите си в центъра на челото и леко да опънете кожата към слепоочията. Повторете разтягането три пъти.

2. Докоснете слепоочията с три пръста и натиснете за три до четири секунди, след това освободете и повторете три пъти.

3. Затворете очите си с пръсти, като същевременно захванете области под очите и под веждите, както и горните части на бузите. Нека има съвсем лек натиск от страна на пръстите. Упражнението е достатъчно за изпълнение в продължение на три до четири секунди, след което отпуснете мускулите и повторете три пъти.

4. Поставете пръстите си върху горните части на бузите до скулите и носа, и упражнете същия натиск като в предишното упражнение.

5. Поставете пръстите си върху устните хоризонтално, така че да улавят области над и под устните. Натиснете мускулите за три до четири секунди, след това отпуснете и повторете три пъти.

6. Потупайте с пръсти по лицето, сякаш свирите на пиано. Това ще помогне да се отпуснете и изгладите кожата. Половин минута или минути са достатъчни, за да завършите упражнението.

7. Притиснете ръцете си към лицето и натиснете върху кожата за три до четири секунди, след това отпуснете мускулите и повторете три пъти.

8. Не променяйте позицията на ръцете и внимателно ги разперете, така че дланите леко да докосват повърхността на лицето. Повторете това три пъти. Поглаждащите движения повишават еластичността на кожата.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *