Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Страдате ли от болки в краката и подуване?

Вашия прасец е изключително чувствителен в определена зона, забележимо подут, зачервен и топъл на допир.

Причината: Ако един от прасците ви гори, това може да значи че имате Дълбока венозна тромбоза (ДВТ) или така наречения кръвен съсирек.

Обикновено се получава в следствие на дълго пътуване (било то със самолет или кола) или обездвижване. Кръвта се задържа в долната част на тялото и формира съсирек. Когато той стане достатъчно голям започва да спира притока на кръв. Това прави конкретната зона подута и болезнена. При пушачи и жени, които пият противозачатъчни има по-голям риск от получаване на съсиреци.

Въздържайте се от нуждата да масажирате мястото или да игнорирате болката. Ако съсирека се освободи той може да започне да се движи по вените и да стигне до белите дробове. Това може да се окаже фатално тъй като би могло да спре притока на кислород , така наречения белодробен емболизъм.

Посетете вашия доктор, той ще ви направи снимка или ще ви погледна на ултразвук за да установи дали имате този проблем. Ако имате кръвен съсирек ще се наложи да взимате лекарства, които разреждат кръвта. Разрешаването на проблема може да отнеме повече от година.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *