Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да използваме магнитите за лечение

Магнитите са навсякъде, те са важна част от телевизорите, високоговорителите, микрофонте, генератори, трансформатори и т.н. Магнитите се използват за магнитен резонанс за да могат лекарите да проверят вътрешните органи на пациентите. Електромагнитнете полета са важни в областта на медицината за да могат да се лекуват фрактури на костите например. Този метод е одобрен отдавна, тъй като с него се лекуват такива фрактури, които не могат да се излекуват с друг лечебен процес. Магнитите се използват при различни заболявания като артрит и рак с помоща на магнитни стелки, гривни, колиета, подложки за матрак и за възглавници. Магнитите са в състояние да привличат желязото съдържащо се в хемоглобина и по този начин предизвикват движението на кръвта в засегнатите от болестта райони, като по този начин спомагат за лечението на различни болести. Съществуват методи на лечение със статични магнити и с електромагнити.

Статичните магнити обикновенно са направени от желязо, стомана, редкоземни елементи, или сплави. Обикновенно тези магнити се поставят директно върху тялото или в дрехи или материали, които са близо до тялото. Статичните магнити са еднополюсен /единият полюс се допира до кожата/ или биополярен /двата полюса се допират до кожата/. Смята се че статичните магнити облекчават болката, като спомагат за по-бързото движение на кръвта. Тези магнити карат тялото да се освободи от отпадъчните материали тоест токсините и по този начин се ускорява оздравителния процес.

Електромагнитното терапия наречена TMS (транскраниална магнитна стимулация), също се проучва от изследователите. Те са установили, че електромагнитите лекуват успешно болки в коляното от остеоартроза, хронични болки в таза, проблеми в костите и мускулите, главоболие и мигрена . Въпреки това, тези приложения на електромагнити, все още се считат само за експерименти и не са одобрени, използват се само под контрола на лекари.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *