Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маргарита: Ето как спрях косопада за 1 месец!

Маргарита от Стара Загора иска да сподели с читателите на lekuva.net как лосионът Пауър Ню Хеър й е помогнал.

Маргарита пауър ню хеър
Изключително съм доволна от „Пауър Ню Хеър”

Здравейте.

Миналата есен успях да преборя косопада благодарение на лосиона Пауър Ню Хеър и с настъпването на сезона тази година се присетих за проблема си. Това ме накара да споделя впечатленията си тук, за да помогна и на други хора – най-вече жени, които страдат от обилен косопад.

По принцип никога не съм жалела косата си – редовно се изправям, използвам лакове за коса и се боядисвам сравнително често. До миналата година никога не съм имала подобен проблем, но с настъпването на есенния сезон забелязах, че остава прекалено много коса по възглавницата и четката.

Първоначално не обърнах голямо внимание, мислех, че е само от смяната на сезона, което е нормално. Знаех, че при липсата на слънце косата отслабва. При мен обаче проблемът се задълбочи сериозно заради постоянното използване на преса, лакове и бои. От четката махах по-големи топки коса с всяко следващо ресане и тогава реших да потърся решение на проблема.

Започнах  да се консултирам с приятелки и колежки, които ми казваха всевъзможни бабини рецепти и продукти, но за съжеление нямаха особен ефект. Съвсем случайно, ровейки се из интернет за средство против косопад, попаднах на лосиона „Пауър Ню Хеър”. Бях много отчаяна и решена да пробвам всичко възможно.

Поръчах си продукта и започнах да го втривам, както беше указано на опаковката. Първата седмица не забелязах да има някакъв сериозен ефект, но след втората вече имаше видима разлика в количеството коса, което намирам по възглавницата си, по четката и по земята. Вече бях сигурна, че ще продължа с използването на продукта. След 1 месец обилният косопад спря напълно!

Изключително съм доволна от „Пауър Ню Хеър” и наистина го препоръчвам! При мен определено подейства, надявам се да помогне и на вас.

Хубав и спокоен ден!

Пауър Ню Хеър е иновативен продукт против косопад!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *