Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Личните истории на хората за Човешкия Папилома Вирус (HPV)

Съществуват много противоречиви мнения за ваксините и най-вече за тази срещу рака на шийката на матката. Поради тази причина сайтът www.lekuva.net съветва да проучите добре въпроса, преди да решите каквото и да е. С тази поредица от материали целим само да ви информираме и не препоръчваме или агитираме поставянето на таза ваксина.

Тези истории са базирани на информация получена от здравни професионалисти и хора възползвали се от ваксината. Те могат да са ви полезни при вземането на решение.

 „Исках моята дъщеря да бъде предпазена от човешкия папилома вирус, но се притеснявах да говоря с нея за ваксината. Не исках да говоря с нея за секс и полово предавани болести, защото тя беше още малка за това. Когато сестрата в лекарски кабинет ми каза че предстоят други ваксини, реших да направи всички ваксини заедно. Казах на Лупе, че всички тези инжекции ще и помогнат да не се разболява както сега така и за в бъдеще.„

Кармен, майка на 10 годишната Лупе

„Моята дъщеря е първа година в колеж. С нея сме говори за секс още преди да замине за колежа и аз вярвам, че тя ще постъпва разумно. Когато и предложих ваксината тя ми каза, че все още не е сексуално активна и не иска да и се поставя. На този етап всичко, което мога да направя е да и кажа цялата информация и да се надявам, че тя ще си сложи ваксината когато е готова.”

Ронда, майка на 19 годишната Симон

„В къщи сме само аз и Оливия, загубих съпругата си малко след раждането на дъщеря ни. Тъй като не знаех дали мога да отговоря на всички въпроси относно секса, реших да посещаваме специален клас за тази цел. Да говоря с нея за ваксината като защита от  полово предавани болести е добро начало за разговор на тема безопасен секс.”

Брад, баща на 12 годишната Оливия

 „Моята дъщеря е още малка и все пак ваксината е доста нова, затова реших да изчакам. Искам да предпазва дъщеря си, но мненията за тази ваксина все още са на двата полюса, така че ще я оставя тя сама да вземе това решение след няколко години.”

Джанис, майка на 9 годишната Кортни

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *