Кой са най-използваните билки за лечение при бременни жени

За да се справят с безсънието и други проблеми по време на бременност много жени използват билки, тъй като те са много по безопасни от традиционите лекарства.

Лайката е една от билките използвани за лечение на безсъние по време на бременост. Използването на тази билка дава усещане за спокойствие, тя се използва за успокояване на нервите. Най-често се употребява под формата на чай.

Овесената слама е друг билков продукт, който се използва за лечение на безсъние по време на бременност. Той спомага за здравия и спокоен сън и успокоява нервите, също така е и с високо съдържание на калций.

Маточината облекчава тревожността и безпокойството при бременните жени и спомага за отстраняване на физическата умора от тялото.Успешно лекува безсънието.

Чаят от малина е с високо съдържание на желязо и калции, помага при гадене и тонизира мускулите на матката за по ефективното им свиване.

Люцерната е с високо съдържание на белтъчини и желязо и спомага за по доброто съсирване на кръвта при бременните жени.

Глухарчето и водораслите са богати на естествени витамини и минерали, които спомагат за предотвратяване на вродени дефекти при новородените.

Кора от бял дъб, помага за предпазване на бременни жени от хемороиди.

Джинджифилът е билка, която намалява честотата на сутрешното гадене.

Въпреки, че много билки се смятат за безопасни е препоръчително преди употребата им да се консултирате с лекар.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *