Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се спрява с кандиозата?

Дълго време приемах антибиотици и това св отрази зле на червата ми. А преди две седмици получих червени петна и гнойни пъпки около устните, под гърдите и под мишниците. Лекарят ми постави диагнозата кандидоза. Аз често чета вестник „Доктор” и се впечатлявам от рецептите, които предлагате. Можете ли и на мен да предложите някакви растителни препарати за моята болест?

Величка Ненчева, Димитровград

Съществуват много препарати, включително и от растителен произход, които лекуват кандидоза. Например настойка от невен – продава се в аптеките. В домашни условия можете да си приготвите масло от пъпки на черна топола или лечебна настойка. Вижте как:

Залейте сухи пъпки от черна топола с растително масло в пропорции 1:5 и сложете сместа да ври 30 минути на слаб огън. Оставете на тъмно място за 2 седмици и тогава прецедете. Втривайте на засегнатите места по два-три пъти на ден.

Смесете в равни пропорции сушени хвойнови плодчета, бял равнец, листа от салвия, евкалипт, лайков цвят, съцветия от невен и накрая брезови пъпки. Всички съставки трябва да се смелят. Залейте 2 супени лъжици от сместа с чаша гореща вода и сложете на водна баня за 10 минути. Оставете да престои 45 минути и тогава прецедете. Приемайте по една трета чаша три пъти на ден след ядене в продължение на един месец, препоръчват специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *