ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се живее с фиброзен алвеолит

Тази болест се нарича още синдрома на Хаман–Рич и, за съжаление , е неизменно прогресиращо заболяване. То се характеризира с постепенно и бавно нарастване на синдрома. Състоянието на болния неизменно се влошава. Самите изменения на клетъчното ниво могат да се преустановят с хормонална терапия. Вероятно я прилагат и при вашата майка. Всъщност това е основното лечение.

А най- радикалният метод е трансплантация на бял дроб. Вероятно знаете колко са сложни нещата с трансплантациите. И няма как да ви обнадеждим. За такова нещо се чака с години и , за съжаление, който има късмет. Освен това е травматична и, разбира се, скъпоструваща.

Ние няма да ви отчайваме, но едва ли има смисъл, след като и такава операция не дава гаранция за оздравяването.

Седна дума, все още не съществува чудодейни препарати за излекуване на това заболяване. Затова не пропускайте лечебните курсове от основната терапия, лекувайте съпътстващите заболявания, не допускайте прекъсването на лечението, спазвайте препоръките на лекуващия лекар. Тогава лечението ще даде резултат и съответно животът ви ще се удължи максимално.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *