ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гергана: НЕВРОХЕЛТ помогна на баща ми след тежък инсулт!

Гергана от гр. Стара Загора споделя, как НЕВРОХЕЛТ е помогнал на баща й да се възстанови след инсулт

гергана стара загора
Гергана: Силно препоръчвам да изпробвате НЕВРОХЕЛТ!

Баща ми е на 68 години и от дълго време насам има оплаквания от високо кръвно. Той е пушач и не е спазвал здравословна диета през живота си. Не сме подозирали, че високото му кръвно може да сигнализира за нещо толкова сериозно като инсулт. Смятахме, че това е напълно нормално за човек на неговата възраст, водещ неговия начин на живот.

Беше сряда на обяд и бях на работа, когато майка ми се обади. Само фактът, че тя ми звъни по време на работа, ми подсказа, че се е случило нещо лошо, но това, което ми каза тя, ме шокира тотално. Баща ми бе получил инсулт и е откаран по спешност в болница. Новината ме съсипа!

Отидох в болницата по възможно най-бързия начин. Лекарите ме успокоиха, че е получил исхемичен инсулт, при който има по-малка вероятност за фатален край.

За щастие лекарите бяха прави и баща ми успя да преживее инсулта, но загуби способността да движи крайниците си от противоположната страна на тази, която беше засегната от инсулта. Започна се дълъг процес по рехабилитация, бяхме при най-различни специалисти, даваха ни най-различни лекарства и съвети за раздвижване, но резултатите идваха много бавно и трудно.

Започнах да търся нестандартни начини за лечение в интернет. Така прочетох за китайската гъба Лъвска грива и положителните й ефекти върху хора, претърпели инсулт. В Китай я използвали от дълго време при най-разлиични увреждания на мозъка.

Съвсем случайно попаднах на хранителната добавка НЕВРОХЕЛТ в lekuva.net, за която пишеше, че съдържа въпросната гъба. Поръчах добавката и започнах да я давам на баща си по 2 пъти дневно, както е описано на опаковката. Още след 2 седмици имаше известно подобрение и реших, че може би наистина си е струвало.

Той пие НЕВРОХЕЛТ вече 2 месеца и подобрението, което постигна с добавката, е невероятно. Вече успява да се движи из апартамента напълно самостоятелно. За моя изненада се оказа, че хранителната добавка наистина действа! Силно препоръчвам да изпробвате НЕВРОХЕЛТ! Мога да ви гарантирам, че няма да останете разочаровани.

Гергана, гр. Стара Загора

НЕВРОХЕЛТ плюс – стимулира мозъчната дейност, при постоянно безпокойство и стрес
НЕВРОХЕЛТ плюс възстановява функциите на мозъка след прекаран инсулт

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *