Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване на черния дроб по метода на Андреас Мориц

Прочистване на черния дроб по метода на Андреас Мориц е по-ефективен метод, в сравнение с други, които също имат за цел да улеснят работата на най-големия филтър в нашето тяло

 Андреас Мориц
Пробвайте метода на Андреас Мориц за прочистване на черния дроб и жлъчката

За правилата на тази процедура ще разберете ако прочетете статията докрай.

Андреас Мориц е световно известен експерт в областта на алтернативната медицина. Книгата му „Невероятното почистване на черния дроб” разкрива причините за появата на камъни в жлъчния мехур и част от заболяванията на черния дроб. Авторът разказва какво заплашва шлакирането на черния дроб и обяснява по какви признаци може да се идентифицира проблема.

Подготвителна фаза

Отделете 6 дни за предварителна подготовка. През шестте дни пийте ябълков сок всеки ден (по 1 литър). През този период не можете да ядете студено и горещо – храната и напитките трябва да имат комфортна температура. Необходимо е да се изключат пържените храни, месните и млечни продукти. Трябва да ядете повече плодове и зеленчуци (за предпочитане сурови). Препоръчително е да се къпете ежедневно. Препоръчва се и минимизиране приема на лекарства и витаминни препарати. Авторът на техниката съветва да се направи цялостно почистване на червата (можете да използвате както почистване в домашни условия с клизма, така и хидроколонотерапия).

Хранене в деня на прочистването по метода на Андреас Мориц

Денят на процедурата за прочистване трябва да се определи така, че да съвпада с фазата „пълнолуние„. В деня на прочистването пийте много ябълков сок, не приемайте протеинови храни, брашно и всякакви мазнини (дори растителни). За закуска яжте овесени ядки и плодове, за обяд – оризова каша и зеленчуци. Когато приготвяте зърнени храни, не използвайте захар, мазнини и подправки. След обяд се откажете от всякаква храна – пийте само ябълков сок.

Захранването преди и след прочистването по метода Мориц е от значение

Почистваща схема

Прoчистването на черния дроб по метода Мориц започва в 18.00 часа. Изсипете 750 мл. вода в литров буркан, добавете 4 с.л. магнезиев оксид. Пийте 0,5 с.л. от разтвора (можете да го подкиселите с лимонов сок). След 2 часа вземете още една част от него. След 1,5 часа (в 21.30) направете клизма.

15 минути след клизмата изсипете 80 мл. сок от грейпфрут или смес от лимонов и портокалов сок в половин литров буркан, добавете 0,5 с.л. зехтин. Разклатете буркана поне 20 пъти, за да стане сместа хомогенна.

Между 22:00-22:10 застанете близо до леглото, пийте сместа от цитрусовия сок и зехтина, веднага легнете в леглото (не пийте, докато сте седнали, а само в изправено положение). Отпуснете се, легнете по гръб и поставете 2 възглавници под раменете и главата (така че главата да е разположена над корема). По този начин, когато се отдели жлъчката, тя няма да попадне в стомаха.

Затова трябва да лежите поне 20 минути – не трябва да се напрягате и дори да говорите. Насочете цялото си внимание към областта на черния дроб. Опитайте се да заспите. По средата на нощта или сутринта ще имате позиви да изпразнете червата си. На сутринта може да се появи гадене – джинджифил и сол ще помогнат да се отървете от него.

В ранната утрин на следващия ден (6.00-6.30) вземете 0,5 с.л. от магнезия, а след 2 часа – още 3/4 с.л. След още 2 часа пийте цитрусов сок (приготвен по рецептата, дадена по-горе), след половин час хапнете няколко ябълки, а след още 1 час – лека вегетарианска закуска. Ако сте сигурни, че имате камъни в жлъчния мехур, извършвайте такова прочистване на интервали от 2-4 седмици (повтаря се 6 пъти).

Отзиви

Почистването на черния дроб по метода на Андреас Мориц има както положителни, така и отрицателни отзиви. Важно е да запомните, че наличието по-големи камъни в жлъчния мехур и всякакви хронични заболявания са пречка за този вид почистване.

Какви резултати трябва да се очакват

Сутрин и евентуално следобедните часове след прочистване на черния дроб по този метод ще има раздвижване на червата с воднисти изпражнения. Отначало ще излезе остатъчната храна с камъните (ако има такива), а след това просто дребни камънчета с вода. Повечето от тях имат зеленикав цвят и не потъват, тъй като се състоят от жлъчни компоненти. Нюансите на зеленото са много различни, някои камъни могат да бъдат ярки и блестящи, като изумруди.

Камъните могат да бъдат с различни размери, форми, цветове. Най-младите са светли, най-старите са почти черни. Някои камъни са с големина на грахово зърно, други достигат 2-3 см в диаметър.

Обърнете внимание на кафявите и белите камъни – те съдържат калций, секретиран от жлъчния мехур, и тежки токсични елементи. Всички зелени и жълти камъни са много меки, благодарение на действието на ябълковия и цитрусовия сок.

В тоалетната може да забележите слой бяла или кафява „пяна“. Състои се от милиони малки кристали холестерол, които имат остри ръбове и могат да повредят по-тесните жлъчни пътища. Да се ​​отървете от тях е също толкова важно, колкото да се отървете и от останалите камъни.

Опитайте се поне приблизително да прецените броя на изхвърлените камъни

За да се избавите от бурсит, болки в гърба, алергии и други проблеми, и за да се предпазите от заболявания в бъдеще, трябва да се изчистите от всички камъни. Това може да изисква поне 6 прочиствания с интервал от две седмици до месец (често не е необходимо).

Най-добре е да прилагате метода на Анреас Мориц два пъти годишно, ако имате диагностицирани чернодробни заболявания, или веднъж в годината – като превенция.

Източник: ecosh.ru

Холимин
Холимин помага при проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *