Как да лекуваме емфизем на белите дробове

Смесват се внимателно по 80 г мента и анасоново семе и 50 г стръкове от червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 600 г вряща вода. Киснат 10 минути след което отварата се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 120 г 15 минути преди храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от водно пипериче, царевична коса и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се вари 10 минути на тих огън в 500 г вода. След прецеждане отварата се приема 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от полски хвощ и листа от мента, 25 г стръкове от бял имел и 100 г цвят от лайка. 2 супени лъжици от сместа се вари в 500 г вода на тих огън. Кисне 30 минути и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 150 г преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от жълт кантарион, стръкове от червен кантарион и стръкове от бял равнец и 10 г стръкове от бял пелин. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 400 г вряща вода. Киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се 3 или 4 пъти дневно по 1 кафена чашка преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.