Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти срещу подагра

Рецептата всъщност е диетата, която трябва да се прилага. Не бива да се пие алкохол и газирани напитки. Да се ядат мазни бульони, мариновани продукти, чесън, хрян, горчица. Да не се консумират консерви, кисели плодове и кисели сокове, сладки храни. Да се намали количеството на солта. Може да се яде повече нишесте на храна и храни съдържащи повече целулоза. Да се предпочитат плодовете и зеленчуците пред месото и колбасите.

В 500 мл бутилка се слага рехаво цвят от люляк и се залива с ракия. Престоява 21 дни и се прецежда. Пият се 30 капки 3 пъти на ден преди хранене. Тази рецепта помага и при ревматизъм (чрез мазане).

Смесват се 100 г стръкове от вратига и по 50 г от ранилист, синя тинтява, и корени от жълта тинтява, по 30 г бял равнец, хвощ, листа от бреза и ягода и 50 г стръкове от камшик. От сместа 2 супени лъжици се заливат с 500 мл вряла вода. Кисне 2 часа и се пие 3 пъти дневно по 1 винена чаша преди ядене и 4 път преди лягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *