Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти за ниско кръвно налягане (хипотония)

Смесват се по 100 г стъбло от очанка и водна мента и 50 г стъбло ефедра. 2 с. л. от сместа се заливат с 500 г вряла вода и киснат 2 часа.Пие се по 1 винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

Супена лъжица овчарска торбичка се вари 5 мин. в 2 чаени чаши вода. Пие се по една винена чаша три пъти на ден половин час преди ядене.

1 с. л. овчарска торбичка ври в 400 г вода 5 мин. Пие се по 130 г 3пъти на ден 20 мин. преди ядене.

1 ч. л. нарязан на ситно пелин се залива с 300 мл вряла вода.Престоява 1 час и се прецежда. Пие се от запарката 3 пъти на ден по 100 мл. Лечението продължава 3 месеца.

Да се яде в големи количества коприва, като се вари на супи.

20 г дилянка, 20 г латинка се смесват и се варят в 500 мл вода или вино. Прецежда се и се изпива на 2 пъти сутрин.

Най-доброто „почистване“ на организма е един ябълков ден – през целия ден се ядат само зрели ябълки, без значение сорта им. Единственото изискване е да са сурови. Те съдържат много баластни вещества и стимулират храносмилането. Тялото отделя вода, соли и пикочна киселина. Червата се освобождават и кръвното налягане се нормализира. Пет до седем порции ябълки (без захар и подправки) се изяждат за 1 ден (общо около 1,5 кг).

Междувременно пийте бедна на натрий вода (минерална) или билкови чайове. Има и приятен страничен ефект – до 1 кг по-малко телесно тегло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *