Лекарят на Маргарет Тачър дава рецепта за пробиотична напитка при заболявания на черния дроб

Как да направите здравословна, енергизираща пробиотична напитка с ябълков оцет, която ще поддържа живота и развитието на здравословни бактерии в червата и ще понижи нивата на холестерола?

Рецепта за свежа напитка с лимони ябълков оцет

Освен това, здравословното предложение от д-р Ърл Миндел ще регулира нивата на инсулина, ще помогне да се отървете от наднорменото тегло и ще очисти черния дроб. Това е една алкална смес, която има отлични свойства. Желателно е да се използва при различни заболявания на черния дроб и жлъчката, като омазняване на черния дроб, след прекаран хепатит и задължително след отстранена жлъчка. Напитката, която предлага д-р Миндел , ще подобри имунитета и храносмилането, както и ще ви презареди с енергия и жизненост.

Тази напитка е невероятно елементарна, като съставки и много ефективна – като действие. Нужно е само да имате няколко свободни минути от времето си и ябълков оцет!

Ябълковият оцет е резултат от естествената ферментация на зрели ябълки. А ползите му са невероятни! Той съдържа множество ползи за здравето като:

– Калият укрепва сърдечния мускул, нормализира кръвното налягане. Той има лек диуретичен ефект и следователно притежава деконгестантно действие;

– Пектините (водоразтворими фибри) подпомагат отделянето на холестерол от организма;

– Влакната, на които е богат ябълковия оцет, намаляват кръвната захар;

– Ускорява метаболизма, а това от своя страна допринася за по-бързото елиминиране на вредните вещества от тялото;

– Минералите магнезий и калций укрепват костната тъкан, предотвратяват развитието на остеопороза;

– Желязото предотвратява появата на анемия (намалено количество хемоглобин в кръвта);

– Съдържанието на ензими спомага за подобряване на храносмилането;

– Ябълковия оцет е богат на бета-каротин, който е мощен антиоксидант;

– Има антибактериални свойства, забавя растежа на патогенните бактерии в червата и убива вредните микроорганизми;

– Микроелементите, витамините и аминокиселините подпомагат укрепването на имунната система, намаляват хроничната умора.

Тези положителни свойства могат напълно да се проявят само с правилното използване на тази естествена смес. Използвайте ябълковия оцет само в разредена форма.

Пробиотична напитка с ябълков оцет

Пробиотична напитка: рецепта

Необходими съставки:

4 филийки джинджифил
3 чаши вода
2 супени лъжици ябълков оцет
1 лимон
1 супена лъжица мед или кленов сироп

Приготвяне:

Поставете джинджифила в малка тенджера, покрийте го с чаша вода. Оставете да заври. В стъкления буркан или каничка излейте получената вода от джинджифила, останалата вода, ябълковия оцет, сока на половин лимонов сок и добавете подсладителя – мед или кленов сироп.

Разбъркайте, нагласете вкуса, като добавите още лимон или подсладители.

Да се ​​съхранява в стъклена кана, в хладилник или на стайна температура (ако го пиете през деня). Започнете сутринта с тази напитка, за да прочистите черния дроб и да презаредите батериите си за през целия ден. Наслаждавайте се!

Маргарет Тачър също е пробвала някои от рецептите на д-р Миндел
[box type=“shadow“ ]Ърл Лорънс Миндел е канадско-американски писател и диетолог, който е силен защитник на храненето като превантивна медицина. През 1963 г. Ърл Миндел получава бакалавърска степен по фармация от Държавния университет в Северна Дакота. Няколко десетилетия по-късно той взима диплома за майстор-билкар от Dominion Herbal College през 1995 г. Титлата „доктор“ му е присъдена през 1985 г. от Тихоокеанския западен университет. Автор е на 50 книги и няколко стотин научни публикации в различни медицински издания от целия свят. Неговата най-забележителна публикация, Витаминната Библията на Ърл Миндел, е речник на микронутриентите, публикуван през 1979 г. и оттогава е бил актуализиран и преиздаден многократно. В момента е на 79 години, в чудесно здраве и продължава да лекува пациенти, като изнася семинари в Канада, САЩ и Европа.[/box]

 

Източник: online-detox.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *