Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Илачи за астма

В 2 литра вода се варят на тих огън докато водата остане наполовина 12 орехови листа, 6 листа от липа, 3 чаени лъжички сух цвят от лайка, 1 чаена чаша кори от ябълка. Отварата се прецежда и се пие 4 пъти дневно по една винена чаша. Да се затопля преди приемане.

Смесват се и се разбъркват внимателно 2 супени лъжици цвят от великденче и по 1 супена лъжица листа от подбел и стръкове от мащерка, листа от коприва и семе от анасон. Сместа се залива с 600 грама кипяща вода. Кисне 2 часа и се прецежда. Приема се по 1 чаена чаша затоплена запарка 3 пъти дневно преди хранене-бавно на глътки.

По 1 супена лъжица цвят от бъз, стръкове от коприва и цвят от мащерка се заливат с 500 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 5 пъти дневно по 100 грама. Едновременно с това на гърдите се прави компрес със силна ракия. Сменя се 4-5 пъти дневно. Лечението продължава една седмица. След това се пие само чай от мащерка в продължение на 2-3 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *