Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни илачи срещу хипертония

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 грама корени от дилянка, корени от кръвен здравец, клонки от бял имел, листа от мента, стръкове от жълт кантарион, цвят от лавандула. 3 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама кипяща вода. Кисне 2 часа и запарката се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 100 грама преди хранене.

В кипяща вода се запарват 2 супени лъжици овчарска торбичка 1 супена лъжица ситно нарязани корени от здравец. Киснат 8 часа под капак и запарката се прецежда. Пие се по 70 грама 3 пъти дневно преди хранене. Лечението продължава 40 дни.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама корени от очеболец, листа от мента, 20 грама стръкове от жълт кантарион, 5 счукани скилидки чесън. Всичко се накисва в 600 грама силна ракия. След 10 дни се прецежда и се пие по 20 капки във винена чаша вода 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *