ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Артрит се лекува с домашни продукти

Смесват се ябълков оцет, сол, и етилов алкохол и се омесват с брашно за да станат като тесто. След това се разстила като мекица и с него се превързва възпалената става. Постепенно ставата престава да боли а след 10 процедури болките отшумяват на пълно.

3 пъти на ден преди хранене да се пие по 1 чаша 100 мл сок от моркови и целина.

Г-жа Стоева предлага ревматоидният артрит да се лекува с тамян. При болки тя предлага изпиването на 1 чаена лъжица чист медицински тамян като след това болките спират. Тя смята че тамянът е отлично средство при всички ставни болки а също така и срещу остеопороза.

Поставят се на ставите затоплени дъбови листа– болката бързо отминава. Заедно с това се пие отвара от коприва, брезови листа и плодове от шипка. Смесват се в еднакви пропорции. Освен дъбови листа може да се използват върбови кори.

Сваряват се 2 литра вода 1 стебло от билката слез. Към тях се добавят 2 шепи трици и 1 чаша свинска мас. След като сместа изстине и се разбърка добре, намазва се на парче памучен плат и се слага на болното място. След това върху него се навива найлон и се завързва с бинт. Така престоява цяла нощ. На сутринта подутините и болките ги няма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Артрит се лекува с домашни продукти

  1. fikret каза:

    ot izvestno vreme izpitvam bolka v stavite na racete po nqkoe vreme nqmam nikakva sila v racette
    prastite gi 4uvstvam mn otmalqli i me bolqt kakvo moge da e tova i s kakvo da se lekuvam

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *