ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 смеси помагат при цистит

Смесват се и се разбъркват добре по 100 г листа от леска и конопено семе, по 50 г цвят от глог и счукано семе от пъпеш и по 40 г червени боровинки и семе от магданоз. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 г вряла вода. Вари се 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от ветрогон, листа от живовляк, цвят от слез, корени от гръмотрън, семе от магданоз, семе от коноп и кори от леска. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г листа от леска и конопено семе, по 50 г стръкове от хвощ, цвят от глог, цветове от слез и стръкове от ветрогон и по 40 г семе от магданоз и листа от червена боровинка. 2 супени лъжици от сместа се вари 10 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *