Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как, с помощта на точката на Чингис хан, се лекува черен дроб и жлъчка?

Има една много стара история за Чингис хан и неговата армия

Чингис хан
Чингис хан

В нея се разказва за това как великият Чингис хан, наблюдаващ войските си, забелязал войник, който буквално се бил свил на кълбо от болка. Чингис хан се обадил на лекаря и го попитал дали не е болен от чума. Лекарят го успокоил и казал, че момчето просто страда от нарушен жлъчен излив. Когато Чингиз хан укорил лекаря, че не помага на бедното момче, той отговорил, че вече е направил всичко необходимо.

Чингис хан изненадано попитал какво точно е направил. Лекарят отговорил, че просто е масажирал специална точка върху китката, която помага на черния дроб и жлъчката. Ханът се възхитил на начина, по който лекарят е помогнал, и казал, че всеки трябва да знае тази точка. Малко, след като Чингис хан разговарял с лекаря, видял младия войник, който без следа от болка се подготвял за следващата битка. Така точката, която масажирал лекаря, била наречена „точката на Чингис хан“. Ясно е, че историята не звучи твърде убедително, но тази точка наистина съществува.

Днес ще разберете как точката на Чингис хан помага да се възстанови потока на жлъчката, и да се подобри функционирането на жлъчния мехур и черния дроб.

Как се лекува жлъчния мехур и се подобрява работата на черния дроб с помощта на точката на Чингис хан?

Жлъчката е една от най-важните телесни течности. Тя е незаменима за процеса на храносмилането. Течността, която жлъчния мехур произвежда, се състои от вода, мастни киселини, неорганични компоненти и холестерол. Ако потокът от жлъчка е нарушен, проблемите започват с асимилация на хранителни вещества. Това влошава общото благосъстояние на човека. Жлъчката има отношение и към състоянието на черния дроб.

Жлъчката разгражда храната, като я смесва с мазнини, и я разтваря, улеснявайки усвояването на аминокиселини и витамини. В допълнение, жлъчката помага да се почисти тялото от токсични елементи. Както виждате, жлъчката има много важни функции, и ако изтичането е нарушено, цялото тяло страда.

Нарушеното изтичане на жлъчен сок може да бъде причинено от различни причини

Една от основнитe е неспособността на жлъчния сок и жлъчните пътища да се свиват активно. Приблизително казано, жлъчния мехур просто не може да изтласква жлъчката по жлъчните пътища. Това от своя страна може да е причинено и от нарушения и на нервната система.

Също така, жлъчката може да се стагнира поради механични препятствия, прекомерно физическо натоварване, аномалии на жлъчните пътища и възпаление на жлъчния мехур.

Най-често нарушението на изтичането на жлъчката се проявява с гадене, киселини, подуване, неприятни усещания в корема и общ дискомфорт. Ако това е само механичен провал, можете да го настроите сами. Въпреки това, ако симптомите се появяват постоянно и здравословното състояние не се подобрява, трябва да спрете самолечението и да се консултирате с лекар.

Ако просто усетите обичаен дискомфорт, свързан със стомашно-чревния тракт, или един от горните симптоми, тогава точката на Чингис хан ще ви помогне. Тя се намира в пресечната точка на първия жлеб на китката и основата на палеца. Всъщност, това е на широчината на един пръст, малко по-встрани от мястото, където обичайно можете да усетите пулса си.

След около две минути дискомфортът трябва да изчезне

Точката може да се използва и при киселини в стомаха, коремна болка, подуване и дори при стресови ситуации, когато стомаха започва да се свива. Във всяка от тези ситуации просто спрете за две минути и масажирайте точката на Чингис хан. Тя е нещо като бърза помощ за тялото.

Ако вашият жлъчен поток е нарушен и се чувствате зле, тогава всичко трябва да се върне към нормалното след един малко по-продължителен и редовен масаж на точката. Можете да правите този масаж 2-3 пъти на ден в продължение на 10 дни. След това работата на жлъчния мехур се нормализира и симптомите вече няма да ви безпокоят.

Но все пак, не трябва да се надявате само на този метод. Това е спешна помощ, но не и пълно лечение. Ако стагнацията на жлъчката не е причинена от механични нарушения, тогава масажът на точката на Чингис хан няма да бъде толкова ефективен. По-добре е да се консултирате с лекар. Не може да се шегувате с такива неща! Все пак става въпрос за вашето собствено здраве.

Всички знаем, че за предпочитане е да се предотврати болестта, а не да се лекува. Така че, не забравяйте да се грижите за здравето на жлъчката и черния дроб. Най-важното е правилното хранене и умерената физическа активност.

Контролирайте функционирането на органите, не обременявайте черния дроб с тежка храна, алкохол и прекомерно количество лекарства. Ако имате предразположение към болестта, от време на време трябва да бъдете прегледани и от лекар. Грижите се сами за себе си, за да не се налага някой друг да се грижи за вас!

Източник: medaboutme.ru

LekoVita ЛИВЪРВАКС е продукт за токсични, възпалителни и метаболитни увреждания на черния дроб и жлъчката. Подходящ е за профилактика при продължителен прием на лекарства, честа употреба на алкохол и храни с високо съдържание на животински мазнини. Влияе благоприятно на храносмилането и обмяната на веществата. 

„Наложи ми се да пия дълго време лекарства, което се отрази на черния ми дроб. Намерих LecoVita ЛИВЪРВАКС в интернет и реших да опитам. Изследванията ми показват подобрение. Препоръчвам да опитате ЛИВЪРВАКС, при мен помогна“ – споделя Надежда Вълкова

LecoVita ЛИВЪРВАКС веган капсули 450mg х 30 /за черния дроб и жлъчката/
LecoVita ЛИВЪРВАКС веган капсули 450mg х 30 /за черния дроб и жлъчката/

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *