Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как се прави лечебен квас по рецептата на академик Болотов (при проблеми с черния дроб и хормоналния баланс)

Квасът е ферментирала напитка с доказани лечебни свойства. Лечебният квас на академик Болотов прочиства храносмилателния тракт и без проблем се справя с подуването на корема

Болотов
Освен това, ако си направите квас по рецептата на Болотов ще подобрите зрението, както и състоянието на кожата. Тази напитка е много полезна за черния дроб. С нея ще повлияете благоприятно и на жлезите, които са отговорни за отделянето на хормони. Така че, ако имате проблем с хормоналния дисбаланс – ползвайте рецептата на академик Болотов за този ефективен и приятен на вкус квас.

Академик Болотов

Освен всичко друго, ако редовно използвате напитката на руския учен, ще се подмладите и ще подобрите работата на вътрешните органи и системи на организма. Академикът доказва, че по време на ферментация в млечна киселина кралинът губи своите токсични свойства, но за сметка на това не губи лечебните си свойства.

Този квас е по-добър от много лекарства. По време на курса на лечение с напитката настъпват забележими промени в организма: увеличава се броя на младите клетки, прочистват се ставите от натрупаните соли. Квасът убива бактериите и изкарва шлаките, а отслабените от различни болести органи се възстановяват доста бързо.

 

Лечебен квас по рецептата на Борис Василиевич Болотов:

 

Необходими съставки:

  • 3 литра преварена и прецедена изворна вода със стайна температура или 3 литра млечна суроватка.
  • 1 супена лъжица захар.
  • 1 супена лъжица свежа или сушена билка змийско мляко.
  • 1 супена лъжица заквасена сметана.

Как се прави?

1. Изсипете в подходящ съд половин литър вода. Разбърква се със захарта и заквасената сметана.

2. Билката змийско мляко се поставя в марля, като преди това леко се намачква, ако е свежа. Марлята се завързва, така че да се образува нещо като вързопче. За да потъне на дъното може да сложите, преди да я завържете, малко чисто камъче.

3. Напълнете буркана с останалата вода или суроватката. Покрийте с марля. Сложете на тъмно и хладно място.

След около две седмици квасът ще бъде готов. По време на ферментационния период периодично трябва да отстранявате образувалата се „коричка“ на повърхността. Веднага след като престане да се образува такава коричка квасът е готов за употреба. Готовата напитка трябва да се съхранява в хладилника, за да се запазят полезните ѝ свойства.

Първите две седмици трябва да се взема по една супена лъжица квас 30 минути преди хранене три пъти на ден. След това по половин чаша, веднъж на ден в рамките на един месец. След първия курс трябва да се направи почивка от два месеца.

Тъй като квасът на академик Болотов има лечебни свойства, той има и противопоказания. Напитката е забранена за употреба от пациенти със захарен диабет и остра левкемия. Ако нямате тези болести, спазвайте рецептата и предписанието за прием и се насладете на безспорните ползи на тази лечебна напитка.

Източник: takprosto.cc

 

Бодилакс
Бодилакс е 100% натурален продукт! Препоръчва се при запек и излишни килограми!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *