Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецептата от Джуна за ефективно изчистване на отрицателната енергия от дома

Ние постоянно сме заобиколени от хора. И не винаги тези хора имат добри  помисли, спрямо нас, което кара отрицателната енергия да се натрупва. Дори и пожеланията им да са добри, намеренията им може да са съвсем други

отрицателната енергия

Съществува едно много фино разграничение, почти невидимо за повечето хора, между сърдечност и лицемерие. Онзи, които успява да ги различава, е надарен от Бога, казваше руската астроложка и лечителка Джуна.

Факт е, че има хора, от които идва негативна енергия, дори и да не е умишлено насочена. Тази лоша енергия влиза и остава в нас. Колегата ви поздравява за успехите, които сте постигнали, но в същото време вътрешно изгаря от завист. Друг говори с възхищение по ваш адрес, но се тресе от нерви. Съседът открито е дошъл, за да се скара с вас – факт е, че всички тези хора оставят своя негативен отпечатък върху нас. Товар, който ние носим в себе си и вкарваме в дома си.

Негативът се натрупва и води до влошено здраве, неприятности в службата, кавги в семейството и парични загуби. За да избегнете всичко това, къщата трябва да се почиства периодично, съветва Джуна. Този лесен начин за прочистване на вредния негатив от дома Джуна сподели приживе в интервю, което даде  за sobesednik.ru.

Много хора след това пробваха метода на Джуна за изчистване на къщата от лошата енергия, и действително привлякоха спокойствието и щастието в своя дом.

Пречистване на отрицателната енергия от дома по метода на Джуна

За да направите това няма да имате нужда от нещо специално, а само от три глави лук.

Източник на изображението: pixabay.com

Най-вероятно сте чували, че лукът има свойството да абсорбира всичко от околната среда: вредни бактерии и вируси.

Прочетете и тази статия!

Нарежете глава лук на 4 парчета и я поставете във вашия дом. Причината? Брилянтнa!

Изключение не прави и отрицателната енергия, която ни заобикаля.

За да направите церемонията по очистването, имате нужда от три глави лук. Внимателно ги почистете, оставяйки опашките. След това вземете игла с червен конец. Промушете я през опашката на лука и направете нещо като играчка за коледно дърво, за да може да се закачи на пирон. Вижте снимката на жена, която е пробвала този метод, за да сте наясно как точно трябва да изглежда амулета за пречистване на дома.

отрицателна енергия

Трите глави лук трябва да окачите в три различни стаи. Окачването е задължително да се случи по време на намаляваща Луна. Докато закачвате всяка една глава лук, кажете следното: Както ти се топиш Луна, така да изчезват злото и болестите от моя дом. Ако имате повече или по-малко помещения, ще трябва да направите избор къде точно да бъдат разположени. Но, най-важно е да сложите една от главите лук в коридора, защото там е вратата към вашия дом. Втората глава лук задължително окачете в кухнята – това е центърът на вашата къща. Третата може да сложите на терасата, или по ваша преценка – хол, спалня, детска стая…

Трябва да оставите главите лук да действат точно за седем дни. Така те ще могат да поемат всички негативни енергии

По време на този период може да чувате странни звуци. Може да се усеща и известна раздразнителност и нервност. Опитайте се да не обръщате внимание на това, да запазите спокойствие и да не се карате с роднини и приятели. На осмия ден вземете три листа бяла хартия, поставете всяка глава лук на отделен лист, поръсете обилно със сол и я увийте.

Вземете трите увити глави лук и ги хвърлете в течаща вода – най-добре река, която тече в близост до вас.

Те трябва да бъдат хвърлени надолу по течението, за да се отдалечат от вас. Важно е да не се връщат обратно. Нека плуват далеч напред, отнасяйки целия негатив със себе си.

отрицателна енергия
Източник на изображението: pixabay.com

Ако има такава възможност, може предварително да изгорите лука, да го смесите със сол, и едва след това да го изхвърлите в реката. Когато хвърляте лука, казвайте че искате да се отървете от всичко, което е лошо. Говорете с ваши думи и не спирайте да си представяте как вие и вашата къща сте освободени от всичко отрецателно.

След като се отървете от лука, в същия ден може да се случи нещо добро: да чуете добри новини или да спечелите дребна сума пари, неочаквано повишение, да си намерите нова работа, или да разберете решението на проблем, който е бил бреме за вас за дълъг период от време. След ритуала ще видите как бавно, но славно ще се промени всичко. Вашият дом ще бъде чист от отрицателната енергия и негатива. Ще почувствате, че дишате по-свободно. Негативната енергия може да унищожи живота ви и да ви навреди, затова е добре да се отървете от нея навреме.

Може да правите този очистващ ритуал винаги, когато почувствате някаква тежест в душата си, или когато виждате, че колкото и усилия да полагате, животът ви е зациклил в една посока, и нищо хубаво не се е случило наскоро.

Източник: otvet-sovet.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *