Нови рецепти срещу сърдечна невроза

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 грама цвят от момина сълза, листа от маточина, по 20 грама цвят от лайка и плод резене, 30 грама корени от дилянка. 1 равна супена лъжица се залива с 300 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 грама след хранене.

40 пресни листа от индрише се измиват, подсушават и нарязват много ситно. Смилат се на месомелачката. Смесват се с 300 грама смлени орехи и 300 грама мед. Всичко се разбърква много добре. Приема се 3 пъти дневно по една чаена лъжичка преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 10 грама стръкове от горицвет, стръкове от мащерка, цвят от лавандула, по 20 грама листа от маточина и листа от мента. 2 супени лъжици от сместа се залива с 300 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *