Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да си помогнем сами при астма

Да се пие редовно чай от живовляк подсладен с мед. Счукват се или се смилат 35- 40 зърна от бамя и една чаена лъжичка кимион. Сваряват се на тих огън в 1 литър вряща вода, докато течността остане на половина. След прецеждане се пие по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене. Лечението продължава 10 дни.

Да се смесят внимателно 30 г бъзов цвят, 40 г цвят от слез, по 50 г позбел и волски език и по 40 г цвят от ружа. И сладка папрат. Да се вярят на тих огън 10 минути в 1 литър вода. След изстиване отварата да се прецеди и да се пие по 3 пъти на ден 10 минути преди хранене. Да се пие вместо вода.

1 кг обелена тиква се нарязва на парчета се вари заедна с 1 чаена лъжичка нарязана дървесна пепел в 1 литър вода на тих огън докато стане на каша. Взема се 3 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене.

Смесват се 1 супена лъжица чист пчелен мед и 1 супена лъжица нишадър. Пие се еднократно сутрин и през периоди когато кризите се задилват.

Много добре се разбъркват 100 г пчелен мед, 100 г мастика, 100 г зехтин и едно парче хрян (настръган). Взема се сутрин, преди хранене, по 1 супена лъжица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *