Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкова смес прочиства черния дроб

Билкова смес прочиства черния дробПри хора с професии, налагащи присъствие в токсични среди, и такива, които чрез хранене, пиене, тютюн са замърсили твърде много средата си , препоръчваме следната детоксикираща фитопрофилактика, която в отделни случаи може да играе роля и на терапия.

Вземете 100г изсушени ситно нарязани корени от глухарче. 30г стръкове от змийско мляко, може и пресни или скоро изсушени и 50г стръкове от пчелник и плод от шипка. В 600мл кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Ври 3-5 мин. и се оставя да изстине, след това се прецежда и се пие 6 пъти дневно по 100мл 15 мин.преди и 30 мин. след храна.

Друга билкова комбинация, която помага за прочистване на черния дроб е, 100г цвят от невен и 50г сухи стръкове от цикория (синя жлъчка), листа от мента, стръкове от камшик. Приготовлението е по-същия начин. Могат да се пият и отделно чайове от лайка, жълт кантарион и шипка. Напоследък науката установи извънредно силен ефект на семената от белия трън върху черния дроб. От него започнаха да се произвеждат и медикаментозни препарати, но употребата на една чаена лъжичка семенца сутрин на гладно е изключително полезна, както за профилактика, така също и за лечение на хронични чернодробни заболявания.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Билкова смес прочиства черния дроб

  1. kikos каза:

    zdraveite moga samo da kaja 4e v tazi stranisa ima mnogo interesni ne6ta za 4oveka za negovoto zdrave strahotni ste bravo tuk 4ovek moje da se nau4i na mnogo rabota koito vse o6te ne e znael v jivota si i da se vazpolzva ot polezni saveti

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *