Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Белият равнец влиза в различни рецепти срещу чернодробни заболявания

Смесват се 1 част листа от мента, 1 част жълт смил, 1 част стръкове от бял равнец и 1 част семена от резене. 6 грама от сместа се залива с 300 мл гореща вода. Вари се 10 минути , престоява 2 часа, изстисква се и се пие по 100 мл 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 2 части цвят от жълт смил, стръкове от пача трева, листа от коприва и плодове от шипка и по 1 част брезови листа, стръкове от жълт кантарион и кора от елшовиден зърнастец. 5 грама от сместа се попарва с 300 мл гореща вода. Вари се 5 минути, престоява 4-5 часа в термос, отцежда се и се пие по 100 мл 3 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 2 части царевични близалца, стръкове от пача трева и жълт кантарион и 1 част семена от анасон. 5 грама от сместа се залива с 1 чаена чаша гореща вода, загрява се на водна баня 30 минути, престоява 10 минути, отцежда се и се пие по 100 мл 3 пъти на ден 1 час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *