Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да излекуваме рак чрез народни средства?

 

В народната медицина се използват растения, които могат да прекратят растежа на ракови клетки или да разрушат засегнатите такива

Тези народни средства често помагат на организма да засили защитните си свойства. Сега ще ви представим най-ефективните начини за лечение на онкологичното заболяване. Не забравяйте, че всички народни средства за рак трябва да се използват в комбинация с лечението на лекаря.

Метод за лечение на рак, потвърден от биолози от цял свят

Ото Уобург
Ото Уобург е създател на биохимичната теория

Този сложен метод се основава на теорията на Ото Уобург. Той е два пъти носител на Нобелова награда. Според него ракът е паразитна болест, причинена от микроорганизми.
1.Неговото лечение се състои от включване на йод в диетата. Това може да се направи по два начина:
–включете във вашия хранителен режим водорасли или морски кален
–разредете една капка йод във вода или друга напитка
2.Втората стъпка е пиене на билкови отвари, съдържащи листа от репей или бреза.
3.Колкото е възможно, приемайте повече плодове, бъз, ягоди, чага.
4.Яжте всеки ден до 10 кайсии. Те съдържат в голямо количество противораков витамин В17.
5.Всяка сутрин трябва да се погрижите да премахнете микроорганизмите. Може да стане по много лесен начин като вземете една супена лъжица ленено масло и я държите в устата си около 15-20 минути, след което я изплювате. Маслото ще стане бяло и причината за това е, че микроорганизмите преминават лесно през него и остават там.
6.Ракът се развива в кисела среда, а в алкална- умира. Някои хора в продължение на години приемат сода и така поддържат развитието на рак. Заключението е просто- необходимо е кръвта да бъде алкализирана. Това е най-важната стъпка благодарение на която има шанс да се излекува рак дори в късен етап.

Но как да алкализираме кръвта си?

Има много начини, но най-мощният природен минерал, който спомага за поддържане на алкалността на кръвта, е Калций. Пациентите, болни от рак, има огромен дефицит. Приемането на калций в необходимото количество ще алкализира кръвта и по този начин раковите клетки няма да могат да се развият или даже ще бъдат унищожени.

Ефективно лечение на рак с мед
прополисМедът се използва много често при лечението на онкологични заболявания в народната медицина. Той помага на нормалните здрави клетки да растат и да се развиват, без да бъдат заразени, а тези, които за засегнати биват инхибирани. Този метод е с дългосрочен курс на лечение и може да унищожи напълно всички ракови клетки.
Прополисът може да се приема в чиста форма– приемайте 3-5 пъти всеки ден по 5-7 грама. Препоръчва се да бъде един час преди хранене.

Ефективно лечение с Бучиниш

бучинишТова средство е много ефективно срещу раковите клетки. На практика има случаи, при които безнадеждно болни хора се излекуват. Още на втория кръг на лечение, пациентите чувстват видим положителен ефект.

Начин на приготвяне:

Вземете 3-литров буркан и налейте 2 чаши водка предварително. Това се прави, за да не изгуби лечебните си свойства след рязане. След това 1/3 от буркана се пълни с листата от Бучиниша. Досипвате още водка. Затваряте плътно и охлаждате за 14-18 дни. Тинктурата се разклаща всеки ден.

Начин на приемане:

На сутринта преди хранене, изпивате 1 капчица от сместа като я разреждате с чаша вода. На втория ден приемате 2 капки. На третия- 3 капки и така постепенно увеличавате дозата, докато достигнете 40 капки. След това започвате наобратно, докато достигнете 1 капка. Това се брои за 1 кръг. Трябва да направите поне 2 или 3 такива кръга, за да може тялото да засили имунитета си и да се бори с рака.

Лечение чрез сок от цвекло и зеле

цвекло и зеле

Прясно изцеден сок от зеле и цвекло се използва като антитуморен агент за лечението на рак. Това е най-достъпното средство, което можете да ядете и пиете в неограничени количества. Необходимо е, сокът от зеле преди прием да бъде поставен в хладилника, за да се премахват някои вредни вещества.

Източник: https://www.ayzdorov.ru/lechenie_raka_narsredstva.php

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *