Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спрете хроничната кашлица с билкови отвари

100 г цвят от малина се залива с 500 л водка. Оставя се да престои 10 дни на тъмно. Прецежда се. И се взима по 1 супена лъжица 3 пъти дневно.

Корен от зарасличе, корен от ружа, и корен от репей се взимат в равни части. 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се на 3 или 4 пъти през целия ден.

Корен от дивисил 100 г, корен от репей 100 г, корен от цикория 100 г, 3 супени лъжици от билковата смес се слагат в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 порции и се пие през деня на 4 пъти преди хранене.

Корен от глухарче 100 г, корен от репей 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г листа от живовляк и по 30 г листа от леска стръкове от хвощ и листа от мечо грозде. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Вари се 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *