Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Енергийните паразити са около нас: как да се защитим?

Енергийните паразити са навсякъде около нас. Те носят вина за безпричинната умора, отпадналост и лошо настроение. Как да се защитим?

енергийните паразити

Случвало ли ви се е да говорите с даден човек, и през цялото време да усещате главата си така, все едно танкова бригада провежда учение в нея?

Или да се чувствате като изден лимон само след един дребен спор със съпруга си? Защо има такава енергийна рецесия и как да очистим душата и тялото от негативните влияния?

Пречистване на душата

От гледна точка на езотеризма човек е неразделна система, която заедно с храната може да поглъща и излъчва енергия към външния свят, други хора, растения, животни, Земята и Космоса, като цяло.

Експерти в областта на биоенергетиката са убедени, че човек непрекъснато е преследван от енергийни паразити. Те са създадени от собствените ни вътрешни сили, или са се промъкнали в астралното ни тяло, предадени от други хора.

Повечето от нас, навярно, имат критично отношение към такива предположения. Но защо във високотехнологичния 21-ви век все още има понятия като ангели, демони, духове, както и различни магически ритуали?

Няма как да се докаже съществуването на енергийните паразити. Каквито и доводи да се изтъкват, едва ли ще прозвучат убедително. Но ако погледнем на проблема с фина визия, ще се съгласим, че тяхната разрушителна сила съществува, има я, и самите ние неведнъж сме я усещали. Науката не може да обясни това, и медицината не може да даде доказателства, но все пак, и въпреки всичко… енергийните паразити са около нас.

Човек получава сила чрез 7 енергийни канала (чакри). Неизползваната енергия се натрупва в близост до един от източниците и привлича енергийните паразити. Тук те се хранят с излишъка, докато не унищожат и останалите жизненоважни сили в човешкото тяло.

Физически паразити

Те включват различни енергийни вампири, които умишлено или несъзнателно се опитват да събудят в човека негативни емоции – страх, гняв, съжаление. Тези обекти са най-безопасни. За да се противопоставим на действията им е много важно да се изхвърлят разрушителните емоции веднага щом възникнат, вместо да се концентрираме върху тях.

ПАРАЗИТИ НА ЕТЕРНАТА ЕНЕРГИЯ

Етерната енергия в различните култури се нарича прана, Чи, Ки… Ние я наричаме сексуална енергия. Повечето хора не я използват правилно, защото не знаят истинската ѝ цел. Етерните паразити „ядат“ всичко, което е останало неизползвано, като по този начин изчерпват тялото. Тези коварни хищници идват в различни форми.

1. Лемурите (паразити)

Лемурите (лат. Lemures) са неспокойни духове на мъртви хора, според римската митология, и вероятно присъствието им е свързано с усещане за ларви. Квалифицирани са като обезпокоителни или плашещи. Те са близо или вътре в човешката аура. Могат да засилят сексуалното желание и да накарат човек да го прояви под формата на самодоволство.

2. Инкуб, Сукуб, Ламиа (демони)

Много по-силни същества от лемурите, защото имат съзнание. Основният им източник на енергия не е само енергията на самодоволството. Те събуждат това желание, докато човек спи. В съня му „рисуват“ сексуални изображения, в които се прераждат, и изкушават човека да отиде при него и да му се отдаде чрез сексуален контакт. По този начин тези енергийни паразити „изпиват“ силата на човека. Подобни обсебвания могат „изсушат“ човека за един месец!

3. Шелтове (Shells of the Dead)

Тези фантомни същества могат да се прикрепят към който и да е човек, докато посещава гробище, или на друго място с отрицателна енергия. Те не стимулират възбуда, и също атакуват по време на сън. Под формата на облак или пашкул, този паразит кръжи около леглото и предизвиква приятни сънища. После, чрез специален канал, изпомпва човешката енергия.

Методи за защита

Единственото нещо, което може да помогне за изтласкването на етерните паразити, е самоконтролът. Излишъците от сексуална енергия винаги, които търсят изход, но не го намират, се проявяват под формата на агресия и раздразнителност. Трябва да се научите как да сублимирате и да не натрупвате нищо вътре в себе си.

ВИТАЛНИ ПАРАЗИТИ

Човешкото енергийно тяло прилича на пашкул, а енергийните паразити се прикрепят към него като пипала. Те се хранят с енергията на агресията и страха. За да се прикрепи към тялото, енергийният паразит изисква съответствие с три условия : действие, емоция и вътрешно одобрение.

С други думи, тези паразити причиняват мимолетно чувство на радост и еуфория. Те напълно „събуждат“ човека, подстрекават го да извърши определено действие, за да могат да „изпият“ енергията му. Такива енергийни чудовища имат известна вина за някои лоши и разрушителни навици, като преяждане, тютюнопушене, наркомания и алкохолизъм. Те предизвикват мании, и човек престава да контролира действията си, не само в сънищата, но и в действителност.

Трудно можем да се справим с виталните паразити. Онова, което успява наистина да ги „убие“ е осъзнаването, че лошият навик се превръща в проблем. В такива случаи медитацията и специалната музика помагат да се очисти душата. Обърнете внимание на причините, които ви карат да извършите това или онова действие (злоупотреба с алкохол, цигари, наркотици, храна). Когато човек осъзнае силата, която притежава, и успее да я насочи в правилната посока, тогава лесно може да се освободи от виталните паразити.

АСТРАЛНИ ПАРАЗИТИ

Това са измамни паразити, които се хранят с енергията на безпокойството и човешката тревога. Колкото повече преекспонираме даден проблем, толкова по-тлъст е нашият паразит. Астралните паразити, като прекомерно вълнение, насърчават човека да мисли за проблема все повече и повече. Те изпращат картини до мозъка с неблагоприятни сценарии на катастрофи и житейски катаклизми.

Понякога тези създания идват в съня и нарушават енергийния и емоционален баланс. В резултат на това човек придобива стрес, изпада в истерия или е завладян от депресия. Астралното тяло е изтощено и отчуждено от физическото. Резултатът е нервен разпад, а понякога дори и удар.

Да се предпазите от астралните паразити е напълно възможно. Но това е огромна работа, която ще ви научи как да контролирате емоциите си. Ако нещо може да се поправи – поправете го. Ако ситуацията е безнадеждна и вашата намеса няма да промени нищо – продължете напред без съжаление.

Медитирайте, почивайте, срещайте се с позитивно настроени хора. Хора, които ви носят спокойствие и ви зареждат с положителна енергия. Наблюдавате и контролирайте отрицателните емоции, не ги позволявайте да ви завладеят. Прекаленият страх привлича невидими заплахи.

ПАРАЗИТИ НА УМА

Те включват вербални и невербални програми за поведение – паразитни думи, паразитни жестове, клюки и сплетни. Паразитите биват привлечени от човека, в зависимост от неговия начин на живот и навици, и черпят енергия от различни канали. Да се ​​отървете от тях е много трудно, почти невъзможно.

Ако енергийният паразит се прикрепи веднъж, той остава за цял живот. Но винаги можете да се предпазите от атаки, като за това трябва да овладеете някои техники и правила за очистване на душата и тялото.

СПАЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПРАВИЛА!

1. Контролирайте речта си и говорете само тогава, когато е необходимо.

2. Избягвайте клюките и не участвайте в тях.

3. Овладейте жестовете си и премахнете от ежедневна употреба паразитни думички и действия, като щракане с пръсти, оправяне на косата и т.н.

4. Не се ангажирайте с многообразието – избягвайте празните разговори.

5. Правете епитизъм възможно най-често. Започнете с мълчание за 30 минути на ден, докато не сте в състояние да мълчите цял един ден в седмицата. По този начин се опитайте да концентрирате мислите си във вашия вътрешен свят.

6. Йогата не е просто мода. Тя е нещо твърде полезно за нашия дух и тяло.

Има ли универсален начин да се отървем от външните сили? Има! И това не са разни врачки и магьосници. Само вътрешната работа върху себе си и специалните медитативни практики ще ни помогнат да изчистим ума си.

Човекът е много деликатен механизъм. И душата му е тази група от седем енергийни канала, за която говорихме в началото на статията.

Смятате ли, че съществуват енергийни паразити или те са ехо от нашите езически корени? Не забравяйте да напишете коментар!

Ако тази информативна статия ви е била интересна, споделете я с приятелите и близките в социалните мрежи.

Източник: azbukaspaseniya.ru

Опаковка на продукта "Смайлин – връща усмивката на вашето лице"
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и връща усмивката

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *