Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Японска система от пет стъпки подмладява лицето с пет години

С помощта на тази японска система ще подмладите лицето, ще освежите кожата и ще изгладите издайническите мимически бръчки

японска система

В древните ориенталски традиции е прието женското лице винаги да изглежда добре поддържано и здраво. Това се отнася най-вече за гейшите, които по силата на своята професия трябва да се грижат за себе си и да изглеждат перфектно. И, разбира се, точно гейшите имат най-много тайни, с помощта на които успяват да запазят красотата си. Най-ефективните методи и рецепти на японките са внимателно съхранени и предавани от поколение на поколение.

Днес искаме да споделим с вас стара японска система за подмладяване на лицето, която ще ви помогне да овлажните, тонизирате и освежите кожата. Само 5 дни в седмицата, и кожата ще изглежда по-млада с поне 5 години!

Как да подмладите кожата?

Основната тайна съставка на тази система е млякото. Японските жени са сигурни, че е вредно за възрастните жени да пият мляко, защото това нарушава хармоничната работа на организма. Но млякото е не само възможно да се използва за лечение на кожата на лицето, но и е необходимо.

Във видеото, което е в края на статията, може да видите една уникална японска рецепта за маска за лице с ориз и мляко.

Но, нека преминем към подробно описание на системата, за която стана дума в началото. Тя се състои се от 5 процедури и е проектирана за 5 дни. Трябва да се повтаря веднъж на два месеца, но не по-често. Най-добре е процедурите да се извършват преди сън.

Ден Първи – Почистване

Това е първият етап от всички козметични процедури. Почистването е номер едно в ежедневната грижа за здравето и красотата на кожата. За да почистите кожата, се нуждаете от маска от мляко и овесени ядки на прах. Смелете овесените ядки в кафемелачка (около половин чаша) и след това ги сложете в чаша с топло мляко. Сместа трябва да получи в консистенция, подобна на заквасена сметана. Ако сте сигурни, че нямате алергия, добавете малко мед.

Нанесете маската върху лицето, след като сте го измили и почистили от мръсотията. Оставете за около 30 минути, след което внимателно изплакнете с преварена вода. Това е само първата част от процедурата, но след нея кожата ще изглежда много по-добре.

Ден Втори – Пилинг

Сега трябва да дадем на кожата способността да диша. За това се нуждаем от пилинг – отстраняване на горния мъртъв слой на кожата. За целта трябва да направите смес от захар и мляко. Вземете половин чаша захар и чаша топло мляко. Смесете до състояние, в което захарта и млякото могат да се вземат с ръка.

Нанесете тази маска на лицето си, и леко, с кръгообразни движения направете лек масаж. Няма да е излишно да научите кои са масажните линии и да се движите по тях. Продължете масажа около 5-7 минути. След това оставете маската още 10 минути. Изплакнете с преварена вода.

След тази процедура кожата ви ще получи здрав блясък и освежаване, а малките бръчки ще бъдат изгладени.

Ден Трети – Избелване

С течение на времето кожата претърпява промени, свързани с възрастта: пигментни петна, съдова мрежа и други. За да изравните тена, се нуждаете от избелваща маска. Вземете чаша мляко, 5-7 ягоди и лъжица бадемово масло. Нарежете ягодите и ги добавете към млякото. Сложете двете съставки на бавен огън. Оставете да заври и незабавно изключете котлона, или най-добре дръпнете от огъня. Сега изкарайте плодовете от млякото и ги разбъркайте с вилица, като добавете към тази смес бадемовото масло.

Тази маска изглежда много вкусно и ухае божествено, но вие не се разсейвайте. Нанесете я върху лицето, докато все още е топла и оставете за половин час. Изплакнете с преварена вода. Сега кожата на лицето е лъчиста и изглежда още по-добре от вчера.

Ден Четвърти – Овлажняване

Нашата кожа непрекъснато се нуждае от овлажняване. За ефективно и дълбоко подхранване на кожата направете маска от мляко и пресни краставици. Рендосайте една средна краставица на ренде и изцедете сока. Сега добавете 4 супени лъжици горещо мляко и разбъркайте добре. Тази смес се нанася върху лицето за 20 минути, след което се измива с преварена вода.
Кожата стана по-еластична и изглежда освежена. Време е да преминете към последния етап.

Ден Пети – Лифтинг

За стягане на кожата и за корекция на овала на лицето маската от мляко, мед и яйце е идеална. За да направите това, смесете 1 супена лъжица мляко, 1 супена лъжица мед и едно сурово яйце. Добре разбийте тази смес и подмладяващата смес е готова. Нанесете я върху лицето и оставете да изсъхне, след това измийте с преварена вода.

Тази стара японска система за подмладяване е не само прекрасен начин да се отървете от фините бръчки и да освежите и овлажните кожата, но и възможност да отделите малко време за себе си и да се отпуснете. Не забравяйте да се възползвате от тази възможност.

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *