ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бързо лечение на гъбички: рецепта с хрян връща здравето на кожата и ноктите

Мнозина се оплакват от гъбички на ноктите на краката. Пораженията на гъбичките не са само физически, но и емоционални

гъбички
Лечението на гъбички е дълъг и отнемащ време процес. Ето защо трябва да се действа бързо и навреме.

Днес ще споделим с вас едно средство за лечение на гъбички, благодарение на което тази болка ще изчезне веднъж и завинаги.

Бързо лечение на гъбички

Винаги можете да отидете в аптеката и да купите лекарствата, които спомагат за борбата с гъбичките. Но те са доста скъпи и повечето от тях обикновено не са особено ефективни. Народните средства за лечение на гъбички са не по-малко надеждни от закупените. Ако спазвате всички правила и редовно извършвате процедурите можете да излекувате и най-безнадеждния случай.

Каквито и да са средствата за лечение на гъбички, които сте избрали, има едно задължително правило: преди процедурата направете специална вана. В много топла вода добавете 1 супена лъжица сода за хляб и настърган сапун (по възможност домашен). Оставете крака в този разтвор в продължение на 10-15 минути, след което ги изсушете. Само след това може да използвайте приготвената смес от народната медицина, или лекарство, което сте закупили от аптеката.

Дойде време да ви кажем и как да си направите днешната рецепта. Основният й компонент е хрян. Има го на пазара, може да го намерите и във всеки по-голям магазин. Този продукт е известен не само с необичайния и пикантен вкус, но и с лечебните свойства, които ще ви помогнат да се отървете от гъбичките.

За да подготвите лекарство, ще ви е необходим корен от хрян

Хрянът трябва да бъде настъргана на ренде. Вземете настъргания хрян, прикрепете към болните нокти или участък от кожа и плътно закрепете посредством превръзка. Сега трябва да сте търпеливи. По-добре е да изпълните процедурата точно преди лягане, така че превръзката да остане на место по-дълго време. Повтаряйте процедурата всяка вечер.

Ако е възможно, би било хубаво да смените превръзката сутринта и да сложите нов, свежо настърган хрян. Но, разбира се, това не винаги е възможно. Така че, правете процедурата поне веднъж на ден. И така нататък, докато новите нокти започнат растат. Може да отнеме известно време, в зависимост от това колко тежко е положението с гъбичките (от 1 до 6 месеца). В никакъв случай не трябва да прекъсвате хода на процедурите, тъй като ще трябва да започнете отново.

Розмаринът също е доказал своите лечебни свойства при лечението на гъбички

Затова може да го използвате като съпътстващо лечение с хрян, което описахме по-горе.

За да направите такава вана, изсипете три литра вода в подходящ леген, прибавете към нея 10 капки лавандулово масло, 10 капки масло от розмарин и 10 капки чаено дърво. Натопете краката за 15-20 минути, след това избършете с кърпа. Веднага след процедурата наложете хряна.

Това лечение показва много добри резултати, но едно нещо винаги трябва да бъде запомнено – всичко е индивидуално. Ако това лекарство не ви помогне, може би има смисъл да търсите друга рецепта.

Източник: woman.ru

Антимикодерм
Антимикодерм е натурален продукт за лечение на гъбички!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *