Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти при припадъци

Първите една-две вечери да се направи топла клизма най-добре с чай от лайка. Всяка сутрин да се прави суха изтривка с кадифена ръкавица или сух четков масаж 2-3 минути, последван от хладка фрикция на гърдите и гърба със солена вода. През вечер да се правят топли бани с отварка от трина за 10-15 минути. През вечер да се поставят топли компреси на корема, натопени в топла отварка от трина. Често да се проветрява жилището и болния да се разхожда на чист въздух.

Да се дава отварка от обикновена коприва. Две супени лъжици се варят в 600 грама половин час и веднага се прецеждат. Пие се сутрин, обед и вечер 10 минути преди ядене по една кафена чашка, подсладена с мед и лимон на вкус.

Ако това не помага трябва да му се облече мокра риза-дрехата да е натопена във вода, наполовина размесена с оцет. Това може да се прави по един или два пъти на ден и всеки път болния стои в обвивката половин-един час или да се потопи за 1-2 секунди до гърдите във вана с хладка вода и бързо да се завие в постелята.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *