Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Направете кармично изчистване за една по-щастлива Нова година!

Нова година – ново щастие! Но не бързайте с очакването. Новото щастие няма да дойде, докато не се отървете от старите проблеми и грешки


Има сила, която засяга съдбата ни по някакъв магически начин. Божият план не е наказание за делата ни. Той е една отлична възможност да преосмислите грешките от миналото и да се оттеглите в един нов живот с добри мисли.

Най-доброто, което можете да направите сами, е да изчистите кармата си още днес. За да изкупите кармичните грешки, не е необходимо да чакате благоприятна комбинация от обстоятелства или да прибегнете до помощта на външни лица. Основното нещо е да възприемете живота като дар, а не като тест.

Днес ще ви кажем как да пречистите кармата в навечерието на Нова година. Това е много важно!

Препоръчително е да започнете ефективен кармичен прочистващ комплекс една седмица след празника на Нова година. Енергията на новогодишната нощ ще помогне да се освободите от грешките, допуснати в миналото, които неумолимо потискат живота в настоящето. Нова година е идеалното време за духовно обновление!

31 декември – покаяние

Искреното покаяние е един от най-мощните средства за духовно пречистване. Бъдете честни със себе си, осъзнавайте миналите грешки и искайте прошка от близките.

01 януари – прочистване на въздуха

На този ден дайте сила на светлината в къщата. Ароматите от смирна, тамян, канела или ябълки ще обновят енергетиката на вашия дом. Преди да напълните къщата с аромати, нека чистият въздух влезе през прозореца с думите: „Греховете и грешките от миналата година аз пускам с вятъра на свобода. С тях не ми харесва и не искам да живея, с тях ми липсва живот.“

02 януари – пречистване с вода

На този ден отидете в храма и донесете светена вода оттам. Поръсете всеки ъгъл на къщата с вода, три пъти казвайки: „Измивам греховете от себе си. Завинаги! Завинаги! Завинаги! Така да бъде.“

03 януари – силата на огъня

Вземете свещ от храма, внесете я в къщата, запалете, осветете и кажете: „Изхвърлям остатъците от злото. Онзи, който не изрича името ми, ще бъде уплашен от огъня.“

04 януари – прочистване с пръст и нов живот

Това е денят, в който ще трябва да вкарате нов живот в къщата. Купете цвете, което харесвате, вземете нова саксия, пръст и всичко необходимо, за да го пресеете. Грижете се за цветето, защото от неговото състояние зависи каква ще е годината. Ако започне да се развива и да вирее добре – бъдете спокойни. Започне ли да вехне – чакайте болести, трудности и неприятности.

05 януари – прочистване с доброта

Във всичко трябва да има хармония. И ако злото надвишава скалите на кармата, можете да го балансирате само с добри дела. Няма значение какви са вашите добри намерения – благотворителност, помощ за бедните или животните. Основното е, че добрите дела трябва да се правят съзнателно, честно и за тези, които наистина се нуждаят от това.

06 януари – време за пречистване и обновяване на енергията

Съберете всички хора, които ви носят добро. Бъдете с онези, чиито добри вибрации се усещат лесно от вас. Благодарете им, кажете им че ги обичате, хванете ръцете им и затворете очи. Пожелайте си здраве – здраве за тях, за вас, за всички, които познавате, за онези които не познавате, здраве за враговете и хората, които по един или друг начин са ви огорчили.

Простете и благодарете. Оставете обидите в миналото. Забравете за разочарованията. Направете крачка към Новата година и новия живот, който ви очаква с чисто сърце и добри мисли.

Коригирайки кармата ще се освободите от болести, нещастия и несправедлива съдба. Кармата, или най-висшето божествено правосъдие, не наказва или унищожава. Напротив – създава и помага на душата да се развива. Вместо да се оплаквате постоянно „Защо ми трябва всичко това?“ – осъзнавайте, простите и благодарете. Бъдете щастливи през новата година!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *