Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Искате ли да живеете по-дълго? Направете дълбок поклон към вашето здраве!

Ако искате да живеете по-дълго – покланяйте се по-често. Навеждането напред е полезно за здравето и препоръчително за дълголетие – разберете защо!


Псоас (псоасния мускул) е най-тайнствения мускул в човешкото тяло, който засяга нашия структурен баланс, мускулна интеграция, гъвкавост, сила, обхват на движение, подвижността на ставите и функционирането на органите.

„Мускулът на душата“ не е някъде около сърцето, както може да се предположи, а в тазовата област. Съвременния живот не спира да го пренебрегва и разболява умишлено, предизвиквайки здравословни проблеми.

Fat senior man watching TV and eating hamburger while lying on sofa at home. Sedentary lifestyle concept

В таоистката традиция лумбалните мускули се наричат ​​тронове или мускулите на душата, защото обграждат долния дантиан – основният енергиен център на тялото. Гъвкавият и силен лумбален мускул ни дава основание и позволява на фините енергии да преминават през костите, мускулите и ставите.

Депресията в областта на големите лумбални мускули води до депресия в областта на червата.И когато достигне до дебелото черво – това започва да се чувства зле и черния дроб.

Млечната киселина не се използва, увеличава се размера на шлаките, драматично намалява количеството на колаген и еластин, и бавно, но със сигурност, са потиснати междупрешленните дискове и ставите. И за всичко това е виновен нашия грешен, неактивен и често безхаберен начин на живот.

За да избегнем това, трябва да правим по стотина наклона/поклона всеки ден. Както твърдят тибетските учители, състоянието на младостта на даден човек се определя от здравето на черния му дроб, а състоянието на черния дроб се определя от неговата пластичност. Колкото повече се навеждаме напред, толкова по-дълго живеем. И колкото по-пластини ставаме – толкова по-добре изглеждаме.

Статична гимнастика: задръжте дъх, поемете дълбоко въздух, задръжте отново дъха си и издишайте. Почувствахте ли как се отстраняват вътрешните спазми? Това е най-малкото от онова, от което се нуждаете. А повечето е фитнес, бързо ходене и моторни упражнения.

Големият корем е неприемлив!

Големият корем пречи на работата на лумбалните мускули и води до депресия на червата. А депресията на червата е депресия на мозъка, която води до болестта на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и ранното стареене.

Надяваме се, че ви убедихме да намерите време за физическа активност. Това ще помогне за поддържане на здравето, бавно стареене и удължаване на активния живот. Бъдете здрави и споделете тази статия с приятелите си!

Източник: econet.ru

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: цялостна грижа за ставите
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: цялостна грижа за ставите

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *