Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да правим при обезводняване на организма

Смесват се и се разбъркват внимателно 20 г зелени кори на пресен орех и по 30 кори от върба, стръкове от хвощ и листа от мента. 1 супена лъжица от сместа се залива с 1 чаена чаша вряла вода. След изстиване запарката се прецежда. Това е дозата за 1 прием. Пие се сутрин и вечер по 1 чаена чаша.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от овчарска торбичка, стръкове от водно пепериче, стръкове от полски хвощ и 70 г златна пръчица. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 г вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, кисне 30 минути и отварата се прецежда. Пие се по 75 г (една винена чаша) 6 пъти дневно 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г стръкове от бял равнец и шишарки от хмел и по 50 г стръкове от риган, листа от маточина и корени от дилянка. 2 супени лъжици от билковата смес се заливат с 500 г вряща вода. Киснат 30 минути и запарката се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *