Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето защо китайците нямат ставни болки дори в напреднала възраст!

Ставни болки измъчват не само възрастните пациенти. Днес все по-млади хора се оплакват от болка в ставите

ставни болки
Ставни болки, особено ако са чести, могат да вгорчат живота и на най-търпеливия човек.

Има много причини за възникването на ставни болки. Към тях спадат наследственост (ако близки роднини страдат от заболявания на опорно-двигателния апарат), възраст (амортизация на интерартикуларния хрущял), травма, инфекция, наднормено тегло (силно се отразява върху износването на ставите) и нездравословен начин на хранене.

За съжаление, към днешна дата, лекарите все още не са измислили радикално работещи методи за борба с ревматичните заболявания. Ето защо хората с болезнени стави трябва да се грижат за здравето си. Полезни действия в тази насока са активния начин на живот, подходяща диета, която да съдържа много витамини и протеинови храни, а също така да се приема желатин!

Лечение на ставите с желатин

Традиционната медицина има огромен арсенал от средства, но едно от най-ефективните е желатина. Лечебното действие на желатина се дължи на факта, че той съдържа специален протеин – колаген. Колагеновите влакна образуват надеждна рамка около вътремаскуларния хиалинов хрущял.

Често, при артрозни лезии, структурите на хрущялите страдат най-много. Използването на желатин помага да се възобнови колагена в ставите. Китайците отдавна са научили този урок, поради което в ежедневната си диета редовно включват продукти, които съдържат желатин.

Това вещество прави истински чудеса за тези, които изпитват редовна болка в ставите. Всичко, което се изисква от вас, е да разбъркате и смесите 150 грама желатин в една четвърт чаша студена вода (най-добре е да подготвите сместа вечер, за да престои през нощта). Сместа от вода и желатин трябва да се влива (да се остави да престои) в продължение на 6-8 часа при стайна температура.

На следващия ден можете да добавите готовата смес към любимия си сок, кисело мляко или чай. За да има ефект, тази процедура ще е необходимо да се направи в рамките на един месец. След една седмица ще забележите, че започвате да се чувствате по-добре. Курсът на лечение на болка в ставите може да се повтори отново след почивка от 6 месеца.

Желаем здраве за вас и вашите близки! Не забравяйте да споделите с приятелите си в социалните медии тази полезна статия.

*за още по-точно отмерване на дозата може да използвате 2 чаени лъжици желатин и 1/3 чаена чаша вода.

Източник: lechilka.com

Артромин
Артромин – чудото за ставите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ето защо китайците нямат ставни болки дори в напреднала възраст!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *