Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да изберем подходяща добавка за отслабване спрямо действието й?

Добавка за отслабване – коя да избера?

Отслабването често е непосилна задача!

Коя добавка за отслабване да избера? Сигурно всеки, който е решил да се отърве от излишните килограми, поне веднъж си е задавал този въпрос наум. Причината е ясна – често намаляването на телесното тегло не е лесна задача. По-бързите резултатите, които се постигат с приема на подходящ продукт за редукция на теглото, действат стимулиращо. Нещо повече – промяната във външния вид не само че става възможна, но и се запазва. Важното в случая е едно – да се избере онази хранителна добавка за отслабване, която ще направи целта „нова фигура” постижима.

Идеята на този материал не е да ви накара да купите този или онзи продукт. По-скоро искаме да се „гмурнем в морето” от добавки за намаляване на телесното тегло и да разгледаме кой от тях в каква ситуация е подходящ  – при заоблени задни части, целулитни бедра, отпуснат корем или друго. Кой как се приема и как действа.

Със сигурност няма как да обхванем всички онези добавки, които са налични в търговската мрежа, но ще се постараем да ви предложим някои от популярните продукти, чиито наименования сте чували и без съмнение сте се питали: Дали да не си го купя?

Ще разделим предложенията си на няколко основни групи спрямо действието им:

Потискат глада

АПИ СЛИМ
АПИ СЛИМ неутрализира глада.

АПИ СЛИМ е българска разработка хранителна добавка, която се препоръчва главно при т.нар. вълчи глад и при неконтролируемо желание за консумация на сладки храни. Предлага се под формата на бонбони за смучене с приятен вкус.

Чрез намаляване на консумацията на храна с високо съдържание на въглехидрати, АПИ СЛИМ спомага за понижаване на общото телесно тегло. Действието му е насочено конкретно към проблемната зона корем-талия, върху която основно се отразява прекаляването със сладки и тестени храни.

Ето какво четем за АПИ СЛИМ в популярен здравен форум: „…Не искам да те насърчавам да си купуваш, но аз съм доволна от АПИ СЛИМ. Не е скъп, не е и магическа пръчица за отслабване, но поне успях да спра да се тъпча. Преди съм ви разказвала, че след като загубихме точицата си, изпаднах в дупка и не спирах да ям. Резултатите – хормони още по-зле, гъз – двоен. Е, сега съм започнала да свалям. Дали заради АПИ СЛИМ, дали заради психиката, по-добре ми е така…“, пише zlatno_kote.

РЕДУКТА ФИГУРА ФИТ

РЕДУКТА ФИГУРА ФИТ или само РЕДУКТА е още един продукт на швейцарския производител Sanct Bernhard, който се радва на популярност и у нас. Налични са няколко варианта, но действието им общо е насочено към постигане на разумна редукция на теглото. РЕДУКТАсе препоръчва както при спазването на режим на лечебно хранене, така и при по-строга диета.

При прием на РЕДУКТА се постига засищане на глада. В същото време организмът си набавя в необходимата му доза витамини, минерали и микроелементи, дефицит на които се наблюдава при ограничено хранене или откровено гладуване с цел отслабване. Това се дължи на свойството на РЕДУКТА да контролира обмяната на веществата и да покрива липсите, появили се в резултат на намаления хранителен прием. По този начин клетките на съединителната тъкан, на мускулите и кожата се обновяват редовно и тялото се намира в състояние на баланс.

Нещо повече – добавката се използва за изгаряне на мазнини. По този начин се постига изчистване на мастните депа от организма. В същото време не се наблюдава загуба на течности и разграждане на мускулна тъкан, какъвто ефект често е налице при непълноценно хранене и лишения.

В зависимост от целта по отношение на външния вид, която сте си поставили, можете да изберете различни схеми на прием на продукта.

Прием на РЕДУКТА:

Ако решите с РЕДУКТА да заместите едно от храненията си за деня, то схемата е следната. 3 равни супени лъжици или 40 г от продукта се разтварят в чаша мляко с масленост 1.5 %. По този начин се постига ефект в комбинация с добре балансирано нискокалорично хранене.

При 2 заместени с препарата хранения редукцията на теглото е по-бавна, но гарантирана.

Ако РЕДУКТА се приема през целия ден, то 160 г се разтварят в 800 мл мляко и се изпива на равни интервал. При спазване на този подход е необходима седмица, през която освен напитката от по-горе се приемат единствено течности с ниско съдържание на калории. Поне 2 литра на ден.

Ето какво пишат хората за продукта:

ХЕПИСЛИМ СПРЕЙ

ХЕПИСЛИМ СПРЕЙ се различава от останалите разгледани хранителни добавки по това, че представлява спрей, който се впръсква директно. Използва се с цел ускоряване на метаболизма. Най-вече е ефикасен, защото успешно контролира глада и потиска апетита. Препоръчва се и за по-добро усвояване на хранителните вещества, постъпили в тялото с храната. По този начин продуктът спомага за постигане на външен вид без забележки, за успешно и трайно отслабване.

ХЕПИСЛИМ СПРЕЙ не е нищо повече, а само комбинация между хром и т.нар. 5-HTP или 5-хидрокситриптофан. Тези 2 основни съставки понижават чувството за глад, поддържат в норми концентрацията на кръвна захар и ограничават желанието за сладки храни.

Стандартният прием при възрастни предвижда 4 пъти на ден да се правят по 5 впръсквания, което на практика прави по 0.5 мл на прием.

Отводняват

КСАНАДРЕН

КСАНАДРЕН се използва за отводняване.

КСАНАДРЕН е продукт на Абофарм под формата на сироп. Използва за дрениране на организма и изхвърляне на излишните течности. Съдържа изцяло натурални съставки – рунянка, бреза, глухарче, горчив портокал и други. Комбинацията между тях спомага за дрениране на цялото тяло, като едновременно с това се нормализират физиологичните процеси в организма и се поддържа здравословно тегло.

Достатъчно е на ден се да се приемат по 2 дози от по 10 мл, които се разтварят в 500 мл вода всяка и се консумират между храненията.

Важно е продуктът да се приема за период, не по-дълъг от 1 месец, и да не измества разнообразното и пълноценно хранене.

ВИТАСЛИМ ДРЕН

ВИТАСЛИМ ДРЕН е още една хранителна добавка, приемът на която води до освобождаване от тялото на излишните течности и отпадни продукти, задържани в организма.

Природните съставки в продукта са така подбрани, че едновременно да дренират и да горят мазнините, като по този начин спомагат за цялостно и трайно отслабване. От приема на продукта се повлияват характерните проблемни зони – подутите крайници, подпухналото лице, мекият пояс около талията, както и всички останали зони на тялото, в които традиционно се задържат излишните течности.

Допълнителни ползи от ВИТАСЛИМ ДРЕН са усещането за лекота, което се появява скоро след като се започне прием на хранителната добавка. Не бива да се пренебрегва още една силна страна на продукта, а именно – успешно се повлиява целулита. Кожата при прием на ВИТАСЛИМ ДРЕН става по-гладка, по-свежа и сияйна.

Ако решите, че именно това е продуктът, чрез който вие ще търсите промяната във външния си вид, необходимо е да приемате по 1 или 2 капсули на ден за период от поне 3 месеца .

Ускоряват метаболизма

ХЕЛКОР
ХЕЛКОР е ад за мазнините!

Неслучайно мнозина познават следващия продукт, който ще разгледаме, като „Ад за мазнините”. ХЕЛКОР е хранителна добавка със синергично действие. Тя действа директно срещу мазнините – приемът й води до ускоряване на процесите на обмяна на веществата и до премахване на мастните депа в проблемите зони.

Ефектът, на който добавката дължи успеха си, е повишаването на телесната температура. В резултат на това метаболизмът започва да работи на много по-високи обороти и директно да унищожава мазнините, които иначе трудно се премахват чрез глад и лишения. На свой ред, калориите, които се приемат с храната, не се задържат, а директно се преобразуват в енергия. Така отслабването става по-бързо видими и води до трайни задоволителни резултати.

CLA – капсули

Капсулите със съдържание на конюгинирана линолова киселина /CLA/ имат двупосочно действие. От една, подпомагат процесите на изгаряне на натрупаните мазнини. От друга, не позволяват отлагането на нови.

Специфичното при отслабването с CLA – капсули е обстоятелството, че за да се освободи в цялост потенциалът им е препоръчително приемът им да се комбинира с физическо натоварване. По този начин се постига редукция на мастните депа, но не се губи мускулна маса.

Този род продукти, какъвто например е предлаганият от Sanct Bernhard вариант, има още едно действие, което няма как да пропуснем. А именно – намалява нивата на лошия холестерол в организма, което действа укрепващо не само върху сърдечно-съдовата система, но и върху целия организъм. Редица изследвания показват, че редица заболявания, като астма, диабет или атеросклероза, се повлияват положително при редовен прием на CLA.

Дозировката при възрастен човек е по 2 капсули 3 пъти на ден, като в зависимост от състоянието специалист може да назначи и друга схема на прием.

БИВАРЕД ДАЕТ

Един сравнително нов продукт, който обаче се радва вече на популярност е БИВАРЕД ДАЕТ. В началото той дължеше интереса на Ваня Червенкова, с чието име се свързваше. Вече обаче си има и последователи, които го предпочитат пред други хранителни добавки за отслабване най-вече заради резултатите.

Ефектът на БИВАРЕД ДАЕТ е насочен към ускоряване на метаболизма. По този начин се активизира обмяната на веществата и се изгарят мазнините в тялото.

Иначе казано, продуктът е със синергично действие, дължащо се на 8 подбрани растителни екстракта. Действа като мощен антиоксидант, благодарение на което предпазва клетките от оксидативния стрес, и поддържа в норма нивата на кръвната захар.

Препоръчителна е доза от 1 таблетка дневно преди храна. Важно е да се има предвид, че продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Подобряват здравословното състояние

ВОДОРАСЛИ
С водораслите се отслабва и се заздравява цялото тяло!

Голям брой хранителни добавки, предназначени за намаляване на телесното тегло, дължат популярността си на съдържащите се в тях водорасли за отслабване. Най-популярната комбинация е между келп и спирулина или казано по друг начин между кафяви и зелени водорасли.

В т.нар. келп се открива разнообразие от полезни вещества, сред които с особено значение са йод и селен. Заедно с комбинацията от полизахариди, аминокиселини, полезни мастни киселини, витамини и останалите супер съставки в спирулина спомагат за изгарянето на мазнините и оформянето на фигурата. Освен това подпомагат функционирането на щитовидната жлеза и нормализират хормоналния баланс.

Така хранителните добавки с водорасли се превръщат в иновативен продукт за отслабване. Може да се каже, че действието на препарати като Водорасли за отслабване на Equilibra е насочено към цялостна промяна на визията, но главно към корема, талията и бедрата, където по правило се отразява хормоналния дисбаланс.

Действат подмладяващо

ЕЛДА

Вероятно не сте чували, но в много държави хит в отслабването преди време бяха добавките съдържащи елда и по-точно люспите от елда.

У нас също има подобни продукти, например Люспи от кралска елда на Complete-pharma.

Популярността си тези добавки придобиха заради твърдението, че действат подмладяващо за целия организъм. Използват се както в диетични режими, така и при природосъобразно и здравословно хранене.

Тайната се крие в това, че съставките в самите люспи вземат участие в почти всички метаболитните процеси в организма. По този начин тялото успява да преработи натрупаните вещества и да изхвърли ненужните отпадни продукти.

Нещо повече, изобилието от витамини от група В подобряват състоянието на кожата, намаляват тревожността и стреса – фактори, които често се свързват с неконтролируемото напълняване.

За да изпитате и вие положителните свойства от приема на люспи от елда, необходимо е просто да добавяте по 1 щипка смлени люспи към храната си на всяко хранене.

Комбиниран ефект

ХИТОЗАН 1000
Хитозан е магнит за мазнините!

Когато заговорим за продукти с комбиниран ефект, няма как да пропуснем и ХИТОЗАН 1000. Става дума за хранителна добавка с високо съдържание на фибри, която има няколко положителни страни – намалява апетита, спомага за прочистването на организма и подпомага изгарянето на мазнините. Допълнителен плюс в здравословна посока е положителният ефект, който има по отношение на високото кръвно налягане.

Доказаното си действие ХИТОЗАН 1000 дължи на уникалния си състав – извлечени от черупките на морски организми естествени фибри. При досег с вода тези фибри увеличават обема си и действат блокиращо по отношение на мазнините – не позволяват отлагането на нови мастни депа и спомагат за елиминирането на старите. Нещо повече – молекулите в препарата се свързват с тези на мазнините и изцяло ги неутрализират. Продуктът стимулира кръвообращението, освобождава организма от шлаките и подсилва естествената микрофлора в тялото.

Достатъчно е по 2 пъти на ден да се приемат по 2 таблетки, като е добре да има интервал от поне 30 минути преди храна. Голямото количество вода е препоръчително.

ФЕМИМОДЕЛ

ФЕМИМОДЕЛ е продукт на Zona Pharm, който се препоръчва най-вече за жени, целящи трайно намаляване на телесното тегло.

В състава на ФЕМИМОДЕЛ влизат екстракти от доказали се с полезността си растения като маточина, глухарче, хвощ, още азиатска центела, водорасли и калциев цитрат. Съотношението им гарантира успеха в промяната на външния вид, а изцяло натуралният им състав – липсата на негативни за здравето последици.

Принципно за редуциране на телесното тегло е достатъчно да се приема по 1 капсула сутрин на гладно. По този начин апетитът ще се ограничи, а метаболизмът ще се ускори. Ако се търси по-бърз ефект, се приемат сутрин и вечер по 1 капсула отново на гладно. Схемата се спазва за период от 21 дни, като е добре след това да се направи почивка от 7 до 10 дни. На всеки седми ден от 3-седмичния курс се прави форсация, като дневната доза се увеличава с 1 капсула.

Ефекта си ФЕМИМОДЕЛ дължи най-вече на екстракта от глухарче, който подобрява работата на черния дроб и подпомага изхвърляването на токсините и остатъчните продукти от организма. Калциевият нитрат пък е този, който спомага за активизиране на ензима липаза и за изгаряне на мастните депа.

ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ

ЕС-ЛАЙН СИСТЕМ е продукт на Natural Produkt, който има 2 основни разновидности – за дами над 20 години или за такива 40+.

Ако вие сте навършили 40 години и си търсите продукт за цялостното подобряване на външния вид, за отслабване и подобряване на самочувствието, можете да опитате таблетките. Специално разбработената формула за дами, които са преминали вече през младежките години, подпомага изразходването на енергия, като по този начин удържа в нормални граници телесното тегло.

На ден се приемат по 2 таблетки – 1 сутрин и 1 на обяд, като приемът трябва да е отдалечен във времето от приема на кофеинови напитки.

ВИТАСЛИМ ЛАЙН
ВИТАСЛИМ е цяла серия продукти за отслабване!

ВИТАСЛИМ ЛАЙН е част от серията продукти на Витаголд, препоръчвани за  подобряване на външния вид и самочувствието. Действието му е насочено към проблемните за повечето жени зони от тялото – талия, ханш, бедра, които се освобождават от мазнините и целулитните отлагания. Ефектът му е разнопосочен – от една страна, преобразува мазнините в мускулна маса. От друга, стимулира обменните процеси в организма.

Допълнителен плюс на продукта е, че спомага за поддържане на постигнатото ново тегло, стопирайки т.нар. йо-йо ефект.

Препоръчително е приемът му (3 пъти по 1 капсула) да се комбинира с умерена физическа активност. Трябва да се отбележи също, че е възможно ВИТАСЛИМ ЛАЙН да се приема без почивка през цялата година. По този начин ще се поддържа здравословно тегло без ограничения.

Това са само част от хранителните добавки за отслабване, които са популярни към днешна дата у нас. Надяваме се, че сме ви дали поне бегли насочи коя би била подходяща за вас, ако сте взели решението да промените тялото си.

Източници:

www://lekuva.net (архив)

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *