Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3-то поколение продукти за отслабване – запознайте се с иновациите

Отслабване от ново поколение! Вижте кои са революционните продукти на пазара

Ето кои са продукти за отслабване от 3-то поколение!

Отслабването е непреходна тема. От миналото до наши дни се търсят начини за справяне с натрупаните мазнини и за постигане на съвършена фигура. С годините се редуват популярни диети, сензационни хранителни добавки, иновативни лекарствени продукти, които обещават отслабване в една или друга степен.

Както във всичко останало, така и в подходите към намаляване на телесното тегло също има мода. Към днешна дата на мода са продуктите за отслабване от 3-то поколение. Кои спадат към тази група, какво съдържат и как действат ще ви представим в редовете по-долу!

Хелкор /Hellcore/

Хелкор – истинският ад за мазнините!

Продуктът, които застава начело на групата от революционни продукти за отслабване, предизвиква истински фурор. Не само у нас, но и цяла Европа (най-вече в топла Испания) хората, опитали Хелкор, са впечатлени!

Какво е толкова сензационно в продукта? С една дума – сгорещяването! По своята същност Хелкор е мощен термогеник. Приемането му води до повишаване на телесната температура, а това, на свой ред, до ускоряване на обменните процеси в организма. Забързаният метаболизъм изгаря както натрупаните мазнини, така и калориите, които приемаме с храната. Повлияват се и се оформят най-трудоемките за моделиране зони – корема, ханша, бедрата, дупето. Все онези проблемни зони, които множество лишения, диети и усилия не успяват да оформят и преобразят.

Полезните вещества в Хелкор (екстракти от гуарана, йерба мате, колеус форсколий, какао, зелено кафе и не само) се комбинират по нов, революционен начин. Именно на тази специфична комбинация продуктът дължи революционния си успех.

Хелкор – ад за мазнините!

Още с поглъщането на първата капсула Хелкор ще усетите затопляне. Затоплянето ще продължи с часове, защото препаратът има мощен синергичен ефект. До 6 часа след приема му той продължава да действа и да гори мазнини. Препоръчва се да се комбинира с лека до умерена физическа активност. Най-добре с кардио тренировка, защото предизвиканата от продукта термогенеза ще ускори изгарянето на мазнините.

„Може да предизвикам подигравки тук във форума, но имам чувството, че когато изпия един Хелкор, директно усещам как мазнините се топят по време на тренировка!”, споделя fitg00 в популярно виртуално кътче за фитнес маниаци.

Да, обаче, действието на продукта за отслабване от 3-то поколение не се ограничава дотук. Той има ясно откроим диуретичен ефект. Когато капсулите се приемат с голяма количество вода, това е достатъчно условие за освобождаване на задържаните течности в организма. Пречиства се цялото тяло, но най-видими са благодатните ползи за кожата – тя става по-свежа, еластична и най-важното – драстично се намаляват целулитните депа.

Хората за Хелкор

Мнозина, които горещо препоръчват Хелкор, залагат на друга негова силна страна – ефекта му да на ограничава глада. Приемът на капсулите (по препоръка оптималната дневна доза е 2 капсули) драстично намалява глада през целия ден. Човек се засища с много по-малки количества, което, всичко сме наясно, е важно условие за постигане на ефикасно и задоволително понижаване на телесното тегло. Въпреки по-ниския калориен прием обаче тялото не страда. Напротив! Усеща се вълна от енергия, предизвикана от преработването на мазнините.

Каква по-добра комбинация от това? Отслабване в съчетание с усещане за бодрост, с тонус от сутрин до вечер!

Последните думи са взети от мнение, публикувано на Фейсбук страницата на продукта Хелкор – революцията, която жените очакваха! Там всеки, които прояви интерес към този революционен продукт за намаляване на телесното тегло, може да прочете мнения, препоръки и истински истории на хора, преобразили външния си вид с помощта на т.нар. „горещо хапче” за отслабване.

„Аз успях да сваля 4 кг за 1 месец. Преди също съм използвала такива продукти за отслабване, но никога не съм постигала такъв резултат. Откакто приемам Хелкор, нямам чак толкова апетит. Имам още 5 за сваляне, дано успея. Юли месец съм на море. ”, пише Меги. Е, Меги, месец юли вече е тук. Надяваме се и новата ти фигура да е на линия!

Мнението е взето именно от страницата на продукта в популярната социална мрежа. И не само Меги споделя за успеха си, а десетки доволни от Хелкор българи и българки.

Ако имате и ваша история за това как сте отслабнали с продукта, можете да я споделите пак там – Хелкор – революцията, която жените очакваха!

Ес-Лайн Систем /ES-Line System/

Ес-Лайн Систем е с формула 20+ и 40+

Още един продукт, който попада в групата на новаторите, е Ес-Лайн Систем. Разделен е на 2 възрастови групи – 20+ и 40+ и е отново на основата на натурални растителни екстракти. В зависимост от избрания вариант на продукта се подбира и формула, съобразена със специфичните потребности на организма в конкретния времеви период.

Като ефекти от приема на Ес-Лайн Систем най-често се посочват:

  • цялостно изразходване на погълнатите калории;
  • поддържане на телесното тегло в здравословни норми;
  • нормализиране на концентрацията на глюкоза в кръвта.

Ес-Лайн Систем съдържа екстракти от зелен чай, коприва, гуарана, горчив портокал, които подпомагат естественото извеждане на задържаните течности от организма. В комбинация със съдържащия се хром превръщат препарата в идеално средство за нормализиране на метаболитните процеси в организма.

Във форума на framar.bg Албена Тосева споделя, че само след седмица прием апетитът й драстично е намалял. Желанието за сладко е изчезнало, както и килограм от телесното й тегло.

Апи Слим /Appi Slim/

Апи Слим убива желанието за сладко!

3-то поколение продукт, който помага за справяне с наднорменото тегло, е и Апи Слим. Изцяло натуралната хранителна добавка е с действие, насочено към елиминиране на неконтролируемия апетит. Нещо повече – желанието за сладки храни не само че намалява, но някои кандидат-отслабващи споделят за пълен отказ от сладко.

Ефектът от Апи Слим е повече от впечатляващ. Когато приемете таблетка от него, усещате вкуса на най-изтънчените бонбони. В същото време цялото ви желание за сладкиши изчезва. Къде е тайната ли? В революционния състав и комбинация на продукта, които спомагат за елиминиране не „вълчия глад”. Препаратът поддържа умерено чувство за ситост, като по този начин елиминира пристъпите на зверски апетит.

Голямата си популярност, натрупана макар и за кратко време, Апи Слим, дължи на факта, че успешно се съчетава с всевъзможни хранителни режими, диети, фитнес програми и тренировки. Предлага се под достъпна форма – таблетки за смучене с чудесен вкус. И не на последно място – спомага за поддържане на теглото. След отслабване с помощта на революционния продукт не съществува опасност от йо-йо ефект и повторно напълняване.

Хората за Апи Слим

На този етап иновативните таблетки за смучене все още се представят за ново попълнение в многообразието от продукти за отслабване. Съвсем скоро обаче се очаква те да заемат мястото си до доказалите ефекта си продукти. Това се потвърждава и от ежедневните положителни коментари за продукта, които се появяват онлайн ежедневно:

Aко решите да преобразите тялото си с помощта на вкусния Апи Слим, това ще се случи неусетно. Само чрез контрол върху желанието за сладко и ограничаване на приема му на месец можете да свалите между 2 и 4 килограма от телесното си тегло. В съчетание с подходящ двигателен режим, ефектът ще е повече от задоволителен.

ХепиСлим /HappySlim/

Хепислим съдържа 2 активни съставки!

ХепиСлим е поредният продукт за отслабване от ново поколение, върху който ще акцентираме. Различното при него от представените дотук е това, че той се предлага под формата на спрей. Представлява революционна комбинация между хром и 5-хидрокситриптофан (5-HTP). Препоръчва се при нарушения в метаболизма и за поддържане на здравословно тегло. Употребата му прави усвояването на глюкозата в клетките по-лесно и повдига настроението. Нещо повече – повишава нивата на синтезирания в тялото серотонин – хормон, пряко отговор за регулиране на чувството на глад.

Основната съставка в ХепиСлим – хромът – е с действие, насочено пряко към нормализиране на обменните процеси в тялото. Негова е задачата да подпомогне действието на инсулина. По този начин концентрацията на кръвната захар се поддържа в норми, а клетките усвояват глюкозата в пълна степен.

Казано с по-прости думи, след приема на продукта тялото не изпитва желание за сладки храни.

В същото време мазнините се изгарят, а организмът има достатъчно количество енергия.

Мнения за продукта ХепиСлим също не липсват. В популярните форуми се обсъждат ефектите от него и как така се получава, че само 2 активни съставки за достатъчни да предизвикат отслабващ ефект:

 

 Вита Слим Дрен /Vita Slim Dren/

Вита Слим Дрен без съмнение също намира място сред продуктите с иновативна формула, които целят справяне с излишното тегло. Продуктът, разработен по френски стандарти, представлява хранителна добавка, която елиминира излишните вещества, натрупани в тялото. Съдържа специални селектирани свежи съставки с натурален произход, които се предлагат под течно състояние (в капсули). Именно тази особеност на продукта му носи 2 големи плюса:

  • бързо действие заради по-лесното усвояване от организма;
  • предварително разтворени активни вещества.
Вита Слим Дрен дренира тялото!

Ефектът, благодарение на който Вита Слим Дрен моделира фигурата, е комплексен. От една страна, провокира извеждане от тялото на задържаните течности и излишна вода. От друга, подпомага обмяната на веществата и по този начин прави изгарянето на мазнините по-скоростно и ефективно. Комбинацията от тези две посоки на действие има видим ефект не само върху извивките, но и върху кожата. Изчистването на тялото изравнява тена, прави кожата по-гладка, еластична и най-важното – спомага за намаляване и постепенното изчезване на целулитните депа.

Няма как да пропуснем да споменем, че благодатният ефект от Вита Слим Дрен се отчита не само по отношение на фигурата, но и за цялото тяло. С освобождаването на излишната вода тялото изхвърля и токсините, които са се натрупали с храната, замърсяванията и прочие. По този начин се подпомага се функционирането на всички системи и органи, подобрява се цялостното здравословно състояние на човек.

Казано накратко, ползите от приема на Вита Слим Дрен са:

  • изхвърляне на излишните течности от организма,
  • елиминиране на подкожните мазнини;
  • намаляване на целулитните натрупвания;
  • освобождаване от вредните токсини.
Хората за Вита Слим Дрен

„Без да променям хранителните или двигателните си навици, значително започнах да пълнея. По-скоро не пълнеех, а се подувах – визуално си личеше, как ръцете и краката ми са отекли, как гушата и деколтето ми все едно са пълни с вода. Първоначално не обърнах особено внимание, защото реших, че е резултат от напредването на възрастта. Но когато се стигна дотам, че не успявах да си закопчая обувките, запонах да се стряскам от проблема…“споделя потребилка в популярен форум на тема отслабване.

„…Изчетох доста публикации и мнения, опитах няколко продукта (няма да им споменавам имената, за да не се сметне за антиреклама). Ефект нямаше. Тогава попаднах на Вита Слим Дрен. В началото, може би 1 – 2 седмици не виждах да действа. Но след това останах очарована. Бавно, някъде за около 2 месеца, възвърнах вида си. Вече нямаше отоци, подувания. Аз самата се чувствах значително по-добре, по-лека, с по-свободни движения. Няма да продължавам да говоря, просто ще привърша с това, че при мен Вита Слим Дрен подейства. Може би не при всички резултат има, но при мен беше повече от задоволителен.”

Препоръчителният прием на иновативния продукт за отслабване е 1 – 2 таблетки на ден след храна, като за постигане на оптимален резултат е небходимо да се приема за период от поне 3 месеца.

Ксанадрен /Xanadren/

Ксанадрен е продукт за отслабване под формата на сироп!

Ако пък искате хем да ви сладни, хем да отслабнете, предлагаме ви да опитате Ксанадрен. Въпросната хранителна добавка съдържа естествени подсладители – рунянка, ортосифон, още бреза, глухарче и горчив портокал. Предлага се като продукт за дренаж на тялото, отслабване и детоксикация.

Действието на сиропа отново е насочено към намаляване и поддържане на телесното тегло. Натуралните съставки в негоо имат комплексен ефект. Рунянка и ортосифон се използват за дренирането на тялото. По естествен път те подпомагат извеждането на задържаните течности в органима. Брезата и глухарчето се включват в състава на продукта от 3-то поколение с цел да нормализират физиологичните процеси в тялото. А ролята на горчивия портокал е да поддържа постигнатите резултати.

Приема се 2 пъти през деня по 10 мл. По предписание приемите са между основните хранения. 10 мл от сиропа се разтварят в ½ литър вода и се изпиват между закуската и обяда. Същото количество, приготвено по същия начин, се изпива във времето между обяда и вечерята по предписание на производителя.

Хората за Ксанадрен

В онлайн пространството могат да се срещнат доста мнения на потребители, използвали Ксанадрен по една или друга причина – за пречистване, за изхвърляне на задържаната вода или за отслабване. В популярния женски форум Бг-мама има дори самостоятелна тема за продукта. Потребителки споделят, че само след 15-ина дни прием ефектът е видим. По естествен начин тялото отделя задържаните течности, усеща се лекота и нещо много важно – коментира се, че сиропът е с много приятен вкус. Това го отличава от преобладаващата част продукти с подобно действие.

С тези продукти не се изчерпва гамата от нови разработки по темата „продукти за отслабване“. Иновативните хранителния добавки се отличават с това, че съдържат изцяло натурални съставки, понасят се леко от организма и в същото време действат в няколко посоки. Комплексният им ефект се изразява в дрениране на тялото, подобряване на метаболитните процеси, изгаряне на мазнините, изчистване на токсините. Кой от препаратите ще изберете зависи изцяло от вас, вашите предпочитания и начина, по който ви действат.

Източници:

https://bg-mamma.com

https://facebook.com

https://authoritynutrition.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *