Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хапче против отчаяние от 80-годишната Инна Бронщайн – блаженство за всеки ден!

80-годишната Инна Бронщайн от Минск е изобретила таблетката против отчаяние. Какви глупости пишете, навярно си мислите вие

Не бързайте да правите прибързани изводи! Всички ние трябва да замълчим пред оптимизма и креативността на тази красива възрастна дама.

След като едва преживява загубата на сина си и своя съпруг, които умират наскоро, и почти един след друг, 80-годишната Инна Бронщайн намира утеха в писането. Ироничните и сърдечни текстове на Инна Бронщайн веднага намират своята аудитория. Макар и на сериозна възраст, Инна Бронщайн публикува своите мисли в социалните медии и форумите. Феновете наричат написаното от Инна „таблетка против отчаяние“.

Инна Бронщайн

Определението не е случайно. Размислите на достолепната и остроумна госпожа помагат на хора, които наскоро са загубили своите близки, или са отчаяни от старостта.

Lekuva.net препоръчва на всеки да вземе едно „хапче за оптимизъм“, създадено от една жена, която знае какво е загуба и мъка.

Инна Бронщайн – таблетка против отчаяние

Отивам в аптеката, за да си купя хапчета и бъда здрава. Предписали са ми таблетки за хипертония.

Страничните ефекти от тях са: дистония, инфаркти и бронхит, стоматит, аритмия, запек, анорексия, левкопения, пемфигус, световъртеж…

Изхвърлих ги. И така се спасих от дузина болести. Хипертонията, разбира се, е по-поносима с чаша чай и сладки приказки с приятел.

Има някакво блаженство в старостта. Събуждаш се и знаеш, че не е необходимо да бързаш за никъде. Не ходиш на работа. Денят е добър, дори ако си болен. Това все още означава, че все още си жив! Да живее времето на свободата! Ура!

Знам, че в старостта няма да изгубя цялата си красота. Не мога да загубя нещо, което не съм имала. Фитнес, диети, калории… Разходка в парка ми стига, за да се почувствам по-млада с цели десет години.

Никога няма да остареете, ако знаете, че старостта е поне с 20 години по-стара от вас

Защото старостта е триумф над всичко онова, което сте преживели и с което сте успели да се справите!

Благородството, в съчетание с бръчки, е очарователно.

Когато бях млада, обичах свободата. исках я, стремях се към нея. Сега, когато остарях, предпочитам реда. Така стигнах до извода, че свободата е продукт на реда.

Старостта е много повече от бяла коса, бръчки, чувството, че е твърде късно и че всичко върви към своя край. Истинското зло не е отслабването на тялото, а безразличието на сърцето.

Животът не може да бъде измерен само с последните години, които живеем в отчаяние и страх от смъртта. В това съм сигурна!

Преди да си легнете, подредете върху леглото всички хубави моменти, които сте преживели – през този ден, или през годините, като мен. Това е най-доброто хапче против безсъние.

Старите хора били ранобудни… Че кой е луд да преживява нещо, което прилича на малка смърт отново и отново…

Когато си стар всичко хубаво се случва много бавно. Само лошото идва изневиделица.

Старите хора заслужават медал, който да коронира тяхната дългосрочна победа срещу жестокостта на времето и опасностите на тази хаотична вселена!

Онези, които се страхуват от старостта, нямат въображение.

Старите хора не умират, защото никой не го е грижа. Те умират, защото не са получили тази грижа от някой, от когото са очаквали да я получат.

Смъртта е толкова непредсказуема, че не си струва да си губя времето, докато я чакам.

На моята възраст всеки ден, през който минавам не по инерция, е една малка победа.

Източник: www.woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *