Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 рецепти при цистит

20 г наситнени листа и кошнички от магарешки бодил се заливат с 1 чаша преварена вода. Държи се похлупено на вряща водна баня 10 минути. И се прецежда. Взема се по 1 супена лъжица извлек на ден. Внимание !! повишава кръвното налягане!!

Смесват се равни части цветчета от метличина, корени от слъдник и листа от мечо грозде. 1 супена лъжица от билковата смес се залива с 1 чаена чаша вряла вода. Кисне 30 минути. Прецежда се. Взема се по 1 супена лъжица 3- 5 пъти на ден. Рецептата е добра за пиелити и отоци, свързани с нарушение на функциите на сърцето и бъбреците.

Полезна за хората с цистит е консумацията на плодове и зеленчуци. След тях особено полезни са цитрусовите плодове, краставиците, целината, магданозът, копривата, ягодите, гъбите, чушките, банани, ябълки и др. Хората с цистит особено при обостряне на проблема не трябва да пият алкохол и пикантни храни.

Настойка от бял равнец- 2 супени лъжички, 2 чаени лъжички бял равнец се варят в чаша вряла вода, престояват 1 час, прецеждат се. Пие се по 1 чаша 4 пъти на ден.

Настойка от листата на червена боровинка се заливат с 1 чаена чаша вряла вода, кипват се за 15 минути, след това престояват 2 часа и се прецеждат. Пие се по половин чаша 4 пъти на ден преди ядене. Ако отварата се пие с алкална минерална вода ефектът може да се увеличи.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *