БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Ако си бременна или вече си родила – тези маски за коса са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за теб!

Ако редовно правите тези маски за коса ще забравите за скъпите шампоани, които се продават в аптеките. А за жените, които са бременни, или наскоро са родили – маските са задължителни!

маски за коса

Рецепти за маски за коса има в изобилие, което дори не може да бъде квалифицирано. Но, сред това изобилие има няколко маски, които повечето жени знаят наизуст. Запомнени и проверени от времето, те могат да направят истински чудеса за косата, която капе. Идеални са за слаба коса, коса без блясък, мазна коса, суха коса. Да, маските за коса може да се ползват и от мъже. И при себорея помагат!

Дългата и силна , копринено мека коса е знак за здраве. За да са здрави косите, трябва да полагаме за тях вътрешни и външни грижи. Това означава да приемаме храна, която не е само празни калории, а има и витамини и минерали в нея. И заедно с това да се прилагат домашни маски за коса, направени от натурални съставки.

Тези маски са безвредни и много пестеливи, тъй като не струват скъпо, а продуктите ги има на всеки пазар, или във всяка бакалия. В допълнение, резултатите са гарантирани.

Бързи маски за коса у дома

Първата маска напълно подобрява структурата на косъма.

Маска от банан и авокадо

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • 1 авокадо
    1 банан
    1 яйце
    1 супена лъжица мед
    2 супени лъжици зехтин

ПОЛУЧАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ

Всички съставки се смесват така, че да се получи гладка каша. Яйцето се ползва цялото, не само жълтъка. Маската хидратира много добре. Подхранва и подобрява структурата на косъма. Освен това е и много вкусна.

Може да я държите по-дълго време, нанесена по дължината на цялата коса. Може и да я отмиете след половин час. След месец ще видите резултата: косата да стане мека, препълнена с влага, жива, ще бъде по-лесна за разресване и дори ще расте по-бързо.

Маска с оцет и лимонов сок

Това е една от най-добрите маски за безжизнени, капещи и лишени от блясък коси.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

  • 4 яйчни жълтъка
    2 супени лъжици ябълков оцет
    1 супена лъжица лимонов сок
    1 супена лъжица зехтин
    2 супени лъжици мед

ПОЛУЧАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ

Всички съставки се смесват в блендер, докато стане нещо, подобно на паста. Веднага нанесете маската равномерно върху измита коса и оставете да престои 15 минути. След това измийте с хладка вода. Може да се прилага веднъж седмично. В резултат на това косата ще стане по-силна, ще се намали падането и косъма ще има здравословен блясък.

Маска с кисело мляко

Тази маска освежава и укрепва косата.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

1 яйчен белтък
200 г кисело мляко

ПОЛУЧАВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ

Двете съставки се смесват и се слагат добре върху цялата дължина на косата. Може да направите и лек масаж на скалпа. Изплаквате и подсушавате.

За да има ефект от маските, те трябва да се ползват редовно веднъж или по-добре два пъти в седмицата в продължение най-малко на един месец.

Източник: www.web-zdrav.ru

Пауър Ню Хеър
Пауър Ню Хеър спира косопада

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ако си бременна или вече си родила – тези маски за коса са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за теб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *