Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти против цистит

Смесват се и се разбъркват внимателно 40 грама листа от жиловлек, по 30 грама стръкове от очеболец и стръкове от хвощ. 1 чаена лъжичка от билковата смес се залива с 200 грама кипяща вода. След изстиване запарката се прецежда. 30 минути преди хранене се затопля и изпива.

Смесват се и се разбъркват внимателно 50 грама стръкове от камшик, по 30 грама стръкове от бял равнец, цвят от арника. 1 супена лъжица от сместа се залива с 200 грама вряща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Изпива се затоплена вечер.

Смесват се добре по 30 грама корени от гръмотрън, корени от троскот, цвят от невен, цвят от бъз, цвят от метличина, листа от бреза и стръкове от бял равнец. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 120 грама 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *