Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти против уретрит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама стръкове от хвощ, листа от червена боровинка, листа от леска, коренища от пирей. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 15 грама семена от магданоз, семена от анасон, по 30 грама плодове от хвойна, листа от мечо грозде и корени от троскот. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 200 грама кипяща вода. След 30 минути запарката се прецежда. Разделя се на 3 приема и се изпива за 1 ден преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама корени от гръмотрън, по 30 грама листа от маточина , плодове от копър, цвят от невен, цвят от лайка, стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Врат 5 минути на тих огън , киснат 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 чаена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *