Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Николай Дроздов: Аз винаги се храня с тези 7 храни, които ме поддържат млад и здрав!(ВИДЕО)

Николай Дроздов е водещ на предаването „В света на животните, и съвсем скоро отбеляза своя 80-годишен юбилей. Любимият водещ на руската публика е в блестящо здраве

Освен доброто здраве, Николай Дроздов прави впечатление и със своя младежки дух, както и добре запазен външен вид.

Той все още се занимава с научна дейност, пътува много, участва в различни телевизионни проекти и споделя своя житейски опит. Като го гледаме, няма как да си мислим, че старостта е нещо тъжно и страшно, от което трябва да се страхуваме.

Каква е тайната на здравето и дълголетието на Николай Дроздов? Какво трябва да направим, за да имаме тяло, като неговото, на което могат да завидят не само някои от по-възрастните му колеги, но дори и младежите? Неговата воля и начин на хранене наистина заслужават аплодисменти.

Тайната на дълголетитето

Николай Дроздов е един добър пример за това защо не бива да се яде месо и да се прекалява с млечните продукти. Дроздов е вегетарианец, но има моменти, в които си позволява да яде пъдпъдъчи яйца, а когато дойдат тези моменти, водещият не се страхува да ги яде с черупките.

Ето какво споделя Николай Дроздов за своя начин на хранене. Повтаряме – не диета, а начин на хранене!

„Аз вече съм убеден в предимствата на суровата храна, простите ястия и в това да ям с дни едно и също нещо.

Сутрин си хапвам овесена каша – не варена, а просто полята с вряла вода. Елда, между другото, също не готвя – вечерта я заливам с топла вода, а на сутринта просто я притоплям. През деня, аз ям свежи салати, ябълки, краставици, зърнени храни и печени тиквички.“

Единственото нещо, с което прекалява, понякога, това е кафето. Николай Дроздов много обича тази напитка, но я предпочита без захар и мляко.

Кои са седемте храни, без които Николай Дроздов не може?

„Винаги ям тези седем продукта: краставици, марули, зеле, зелена чушка, червена чушка, домати и зеле от всякакви видове. Тези продукта ми помагат да разнообразявам зърнените храни, които често предпочитам.“

Разбира се, Николай Дроздов хапва и плодове, но не много често, защото в тях има много захар. Тайната на здравето и младостта му, обаче не е само в начина по който се храни, но и в начина, по който живее.

Правила за дълъг живот на Николай Дроздов

1. Да не се пуши. Това, плюс движението е единственият начин да се предпазите от инсулт и инфаркт.

2. За закуска – овесена каша. Вечерята може и да се пропусне.

3. Физическа активност сутрин, обед и вечер. не само ходене и гимнастика, а и физически труд, работа на полето, домакинска работа.

4. Правете добро, не лъжете и живейте спокойно.

5. И разбира се – не спирайте да упражнявате мозъка си.

Като един полезен бонус ви даваме видео на водещият, в което той споделя кулинарния си опит и отношението към храната.

Кратките, точни, ясни и лесно изпълними съвети на Николай Дроздов наистина са вдъхновяващи. Споделете статията с приятелите в социалните мрежи, за да има повече здрави и дълголетни хора между нас.

Източник: fithacker.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *