Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Проф. Бачи: Свръхмодерен компютъризиран апарат премахва дори най-тежката форма на целулит

Целулит – появата на целулит не е само козметичен дефект, а сериозен здравословен проблем. Лечение на целулит – лекар и естетист. Борбата с целулит – цялостен подход. Най-подходящ период за започване на лечение на целулит – пролетта, когато тялото започва да се възстановява след зимата. Правят се полезни детоксикации; здравословен начин на живот, който не позволява образуване и натрупване на целулит отново. Целулит – система, която женското тяло използва, за да каже, че изпитва нужда от помощ, защото се е появил проблем; лекарят и естетистът са в състояние да разберат какъв е проблемът и да реагират адекватно. Стъпки в лечението на целулит –  да се предприеме прочистваща диета, да се прави движение; лимфодренаж или ръчен масаж; ендосфера. Задачата на тези процедури е да вкарат кислород в тъканите, да се повишава тонусът на тъканите, на клетките и на  кожата.  Методи за лечение на целулит – мезотерапия, липосукция и лазерна терапия. Ендосфера – най-новият революционен метод за лечение на целулит – свръхмодерен компютъризиран апарат, който има накрайник и движещи се сфери, които масажират засегнатите участъци в дълбочина. Ендосфера е подходяща за лечение на най-сериозната фаза – фиброзен целулит.

В поредицата „Здраве и красота“ на предаването „Всеки следобед с Криси“ Тяна Пресолска представя проф. Бачи от Италия, който е световно признат специалист в борбата с целулит.  Проф. Бачи беше в България и даде това интервю за българските дами.

 целулит
Тяна Пресолска и Криси в студиото на Канал 3

Тяна Пресолска направи подробен анализ на проблема с целулита в предишно издание на „Всеки следобед с Криси“. Тя присъства на лекциите на италианския проф. Антонио Бачи. Подходът на проф. Бачи към целулита е задълбочен и той не се отнася към него като към козметичен дефект, а като към сериозен здравословен проблем.

Проф. Бачи е пластичен хирург и е експерт в създаването на различни антицелулитни процедури – проблеми на долните крайници и антиейджинг за лицето. Той е създал метод за извършване на операции на разширени вени, който носи неговото име. Проф. Бачи е преподавател в различни университети не само в Италия, но и по света. Директор е на форум за естетици в Рим, на който всяка година хиляди естетици се събират в италианската столица.

целулит
Проф. Бачи не приема целулита като козметичен дефект, а като сериозен здравословен проблем

С напредване на възрастта съединителната тъкан също старее. Тази причина също е свързана с появата на целулит. Начинът на живот, храната, която поемаме и течностите също оказват влияние. Най-подходящият момент за борбата с него е през пролетта. Тялото започва да се възстановява след зимата. Правят се полезни детоксикации. Борбата с вече образувалия се целулит е трудна и дълга. Затова е важно да се води здравословен начин на живот, който не позволява неговото образуване и натрупване.

Методът ендосфера е терапия за лечение на целулит, която се извършва посредством апарат с компютърна настройка. Апаратът има специален накрайник, върху който са монтирани силиконови сфери. Тези сфери се въртят и по този начин правят масаж върху местата, на които се е образувал и натрупал. Чрез ендосфера може да се лекуват и най-тежките форми като фиброзен целулит.

целулит
Тяна Пресолска и проф. Бачи

Проф. Бачи обяснява, че специалистите са извървели много дълъг път преди да създадат тази сложна машина, която позволява да се види съставът на тъканите. В борбата с този здравословен проблем участват 3 души – лекар, естетист и пациент.

Проф. Бачи е автор на книга, посветена на борбата с целулита. Той казва, че в Китай и в Япония тя не се продава, понеже населението не страда от този проблем. Но в Италия положението е сериозно и книгата се разпродава мащабно. Интересен факт е, че когато японците и китайците започнат да живеят в Италия и те също получават целулит. Причината е в начина на хранене и в заседналия начин на живот, замърсената околна среда и водата, която пием от пластмасовите бутилки.

целулит
Проф. Бачи обяснява, че ендосфера е революционното лечение на целулит

Проблемът с целулита не е свързан с натрупване на мазнина под кожата. Това е доста сериозна патология. В Италия все по-малки деца страдат от диабет, а млади хора развиват Паркинсон и Алцхаймер. Причината е в храната – приемаме много мазнини, захари и хормони.

Целулитът е система, която се използва предимно от женското тяло, за да каже, че изпитва нужда от помощ, защото се е появил проблем. Лекарят и естетистът са в състояние да разберат какъв е проблемът и да реагират адекватно. Първо трябва да се направи прочистваща диета в съчетание с повече движение. След това се препоръчва лимфодренаж или ръчен масаж и крайната фаза за борбата с целулита е с ендосфера. Задачата на тези процедури е да вкарат кислород в тъканите. Така се повишава тонусът на тъканите и на клетките. Повишава се качеството на кожата. Други методи за лечение на целулит са: мезотерапия, липосукция и лазерна терапия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *