ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КАМЪНИ В ПИКОЧОПРОВОДА

2 супени лъжици наситнени и изсушени листа от червена боровинка се заливат с 1 чаша гореща преварена вода, престоява 30 минути похлупени на водна баня и след изстиване се прецежда. Пие се по една трета запарка 2 или 3 пъти дневно. Ползва се и срещу камъни в бъбреците.

Смесват се по 2 части листа от червена боровинка, 3 части листа от касис и 5 части стръкове от горска ягода. 200 г смес се залива с 1 литър вряща вода. Кисне до изстиване и се прецежда. Пие се по 1 чаша 3 пъти дневно.

Пролетен цветен (пресен) мед ври на слаб огън и на водна баня докато стане течен, след което се слага 500 г орехово брашно. Разбърква се добре и се оставя да престои 1 ден. Лечението продължава 6 месеца, като се консумира по 1 супена лъжица, 2 пъти дневно преди ядене. Получава се пълно оздравяване.

Прави се смес от 2 части листа от бреза, овчарска торбичка, водно пипериче, бял имел и полски хвощ и една част ленено семе и кисел трън. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се сипват в 600 мл кипяща вода, ври 3 минути след което кисне 30 минути и тогава се прецежда. Пие се 6 пъти дневно 15 минути преди ядене и 30 минути след хранене.

Сок от червено цвекло: 3 пъти дневно около 20 минути преди ядене се изпива по 1 чаена чаша сок от червено салатно цвекло. Сокът трябва да е прясно изцеден. Той се приема в зависимост от големината и състава на камъните. Ако са по малки те просто ще бъдат изхвърлени сами за няколко дни. Ако са по големи, продължителността на лечението се увеличава. Задължително е да се следи кръвното налягане на болния. Ако то се повишава приеманата доза от червен сок трябва да се намали на половина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *